Udskiftning af blækpatroner i HP DeskJet, Photosmart 6520-printere

Udskift næsten tomme eller tomme patroner i HP DeskJet Ink Advantage 6525 og HP Photosmart 6520 e-All-in-One-printere.

Patronnumre til HP DeskJet Ink Advantage 6525 og Photosmart e-All-in-One 6520, 6521 og 6525

Amerika og Asien og Stillehavsområdet (undtagen Kina, Indien og Japan)

Vesteuropa

Afrika, SNG, Japan og Mellemøsten

Kina og Indien

HP 564

HP 364

HP 178

HP 862

Køb blæk- eller tonerpatroner

HP og en lokal forhandler kan hjælpe med udskiftning af blæk og tonerpatroner.

1. Gå til HP Store.

2. Vælg derefter dit land/område og sprog.

3. Klik på Blæk og toner øverst på siden.

4. Følg vejledningen for at finde og bestille patronerne til din printer.

Installer ny blækpatroner

Installer nye patroner i HP DeskJet- og Photosmart 6520-printere.

1. Kontrollér, at der er lagt papir i hovedbakken, og tænd derefter for printeren.

2. Åbn dækslet til patronområdet.

Åbning af dækslet til patronområdet
  3. Tryk på tappen på en patron, og træk derefter patronen ud af holderen.

Sådan fjernes patronen fra slæden
  4. Tag den nye patron ud af emballagen, og træk derefter den orange træktap og plastikken helt af. Papirmærkaten på toppen rives let for at udlufte patronen.

Pas på:

Fjern tappen og plastikken helt, før du fjerner den orange hætte i næste trin. Ellers kan der sive blæk ud.

Fjernelse af den orange tap og plastikken
  5. Hold på patronens sider, og drej derefter den orange hætte mod uret for at fjerne den.

Pas på:

Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Berøring kan forårsage tilstopning, fejl i blæksystemet samt defekt elektrisk forbindelse.

Fjernelse af den orange hætte fra blækpatronen
  6. Sæt patronen tilbage i dens farvekodede holder, og tryk ned på patronen, indtil den klikker på plads.

Isætning af blækpatronen, indtil den klikker på plads i holderen
  7. Luk dækslet til patronområdet, og følg derefter evt. instruktioner for at justere printeren, hvis du bliver bedt om det.