Udskiftning af blækpatroner på HP DeskJet 5000-printere

Udskift næsten tomme eller tomme patroner på HP DeskJet Ink Advantage 5000-printere.

Patronnumre for HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5076, 5078, 5085 og 5088

Nordamerika

Latinamerika

Asien og Stillehavsområdet

Europa, Mellemøsten og Afrika

Gælder ikke

664 sort

664XL sort

680 sort

652 sort

Gælder ikke

664 trefarvet

664XL trefarvet

680 trefarvet

652 trefarvet

Køb blæk- eller tonerpatroner

HP og en lokal forhandler kan hjælpe med udskiftning af blæk og tonerpatroner.

1. Gå til HP Store.

2. Vælg derefter dit land/område og sprog.

3. Klik på Blæk og toner øverst på siden.

4. Følg vejledningen for at finde og bestille patronerne til din printer.

Installation af nye blækpatroner

Installér nye patroner på HP DeskJet 5000-printere.

1. Kontrollér, at der er lagt papir i hovedbakken, og tænd derefter for printeren.

2. Brug håndtagene på siderne af printeren til at løfte lågen til patronerne, indtil det låses på plads.

Sådan åbnes lågen for at få adgang til patronerne
  3. Åbn låsen, og træk derefter patronen op og ud af holderen.

Sådan udtages blækpatronerne fra slæden
  4. Tag den nye patron ud af emballagen. Pas på kun at holde den på de sorte plastiksider.

5. Fjern tapen fra patronen.

Pas på:

Rør ikke ved de kobberfarvede kontakter eller blækdyserne, og påfør ikke beskyttelsestapen igen. Hvis disse områder berøres, kan det medføre fejl i blæksystemet.

Sådan fjernes tapen fra blækpatronen
  6. Sæt patronen i den farvekodede holder. Kontrollér, at den sidder godt fast i slæden, og luk derefter låsen.

7. Luk lågen til patronen.

8. Hvis der udskrives en justeringsside, skal du følge vejledningen på siden for at justere patronerne og fuldføre installationen.