Udskiftning af blækpatroner i HP OfficeJet Pro 7720-printere

Udskift næsten tomme eller tomme patroner i HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One-printere.

Patronnumre til HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format

USA og Canada

Europa, Afrika, SNG og Mellemøsten

Latinamerika

Asien, Stillehavsområdet og Japan

952 og 952XL Sort

952 og 952XL Cyan

952 og 952XL Magenta

952 og 952XL Gul

953 og 953XL Sort

953 og 953XL Cyan

953 og 953XL Magenta

953 og 953XL Gul

954 og 954XL Sort

954 og 954XL Cyan

954 og 954XL Magenta

954 og 954XL Gul

955 og 955XL Sort

955 og 955XL Cyan

955 og 955XL Magenta

955 og 955XL Gul

Køb blæk- eller tonerpatroner

HP og en lokal forhandler kan hjælpe med udskiftning af blæk og tonerpatroner.

1. Gå til HP Store.

2. Vælg derefter dit land/område og sprog.

3. Klik på Blæk og toner øverst på siden.

4. Følg vejledningen for at finde og bestille patronerne til din printer.

Installer ny blækpatroner

Installer nye patroner i HP OfficeJet 7720 Wide Format-printere.

1. Kontrollér, at der er lagt papir i hovedbakken, og tænd derefter for printeren.

2. Åbn patrondækslet.

Åbning af patrondækslet
  3. Tryk ind på forsiden af patronen for at frigøre den fra slæden.

Pas på:

Du må ikke løfte låsehåndtaget på siden af slæden. Dette kan få skrivehovedet til at komme ud af stilling og medføre skade på udskrivningsmekanismen og udskrivningsproblemer.

Sådan fjernes patronen fra slæden
  4. Tag den nye patron ud af emballagen.

5. Sæt patronen ind i dens farvekodede holder, indtil den klikker på plads.

6. Luk dækslet til patronområdet, og følg derefter evt. instruktioner for at justere printeren, hvis du bliver bedt om.