• Oplysning

• Feedback

Bluetooth-vejledning til HP-printere

Trådløs udskrivning med Bluetooth er tilgængelig på visse HP-printere. Gennemgå de følgende lister over Bluetooth-printerkompatibilitet, og konfigurer forbindelsen for at begynde udskrivning.

Bemærk:

Bluetooth Smart eller Bluetooth Low Energy (BLE) bruges af HP Smart-appen til at finde printeren under opsætningsprocessen. Bluetooth Smart understøtter ikke Bluetooth-udskrivning. Download HP Smart-appen fra 123.hp.com eller fra din foretrukne appbutik.

Printere med indbygget Bluetooth

Nogle HP-printere har en indbygget Bluetooth-radioenhed, der understøtter parring med en computer, mobiltelefon eller tablet for at aktivere trådløs udskrivning.

1. Tænd Bluetooth-radioen på printeren. Afhængigt af modellen skal du trykke på knappen Bluetooth eller gå til Opsætning eller menuen Netværk for at åbne Bluetooth-indstillingerne.

2. Åbn Bluetooth-indstillingerne på computeren eller den mobile enhed, og bekræft derefter, at funktionen er tændt.

3. Vælg din printer på listen over fundne enheder, eller følg trinene for at tilføje printeren som en ny enhed.

4. Åbn det element, du vil udskrive, åbn menuen Udskriv, og vælg derefter den printer, der skal bruges til udskrivning.

HP-printere med indbygget Bluetooth:

• OfficeJet 100-mobilprinter (L411)

• OfficeJet 150 Mobile All-in-One-printer (L511a)

• Photosmart A646 Compact-fotoprinter

• Photosmart C8180-, C8183-, C8188-printere

• Photosmart Premium All-in-One-printere (C309)

Printere, der kræver en adapter til udskrivning med Bluetooth

Nogle HP DeskJet-, OfficeJet- og Photosmart-printere lanceret i 2008 og tidligere understøtter udskrivning med Bluetooth med en separat anskaffet Bluetooth-adapter.

Understøttede printere og HP Bluetooth-adaptere, såsom bt300 eller bt500, kan ikke længere købes hos HP. Hvis du ejer en understøttet printer, men ikke har adapteren, kan du stadig finde en via en onlineauktion eller et forhandlerwebsted.

Bluetooth-adapter

Hvis du har en kompatibel adapter, skal du indsætte den i USB- eller Pictbridge-porten, der typisk findes på forsiden eller siden af printeren. Sørg for, at HP-driveren og softwaren er installeret (hvis du udskriver fra en Windows- eller Mac-computer), og par derefter printeren via Bluetooth-indstillingerne på computeren eller mobilenheden.

Bluetooth-adapterporte på printeren

Følgende HP-printere understøtter udskrivning via Bluetooth-forbindelse med en adapter.

• DeskJet 450, 460-mobilprintere

• DeskJet 6940, 6980-printere

• OfficeJet 6300-printere

• OfficeJet 7200, 7300, 7400-printere

• OfficeJet H470-mobilprintere

• OfficeJet J6480 All-in-One-printer

• OfficeJet Pro 8500-printere (A909)

• OfficeJet Pro L7500, L7650, L7680, L7780-printere

• Photosmart 320, 330, 370, 380-printere

• Photosmart 420, 470, 475-printere

• Photosmart 2600, 2700-printere

• Photosmart 3100, 3200, 3300-printere

• Photosmart 7830, 7850-printere

• Photosmart 8030, 8050-printere

• Photosmart 8150 Photo-printer

• Photosmart 8238, 8250-printere

• Photosmart 8400-printere

• Photosmart 8450-fotoprintere

• Photosmart A310-printere

• Photosmart A430-printere

• Photosmart A510-printere

• Photosmart A512, A516, A530-fotoprintere

• Photosmart A610, A620, A630-fotoprintere

• Photosmart A710-fotoprintere

• Photosmart A820 Home Photo Center

• Photosmart C5100, C5200, C5300, C5500-printere

• Photosmart C6100, C6200, C6300-printere

• Photosmart C7100, C7200-printere

• Photosmart D5160, D5163-printere

• Photosmart D7100, D7200, D7300, D7400, D7560-printere

• Photosmart Plus All-in-One-printere (B209)