Bluetooth-vejledning til HP-printere

Trådløs udskrivning med Bluetooth er tilgængelig på visse HP-printere. Gennemgå de følgende lister over Bluetooth-printerkompatibilitet, og konfigurer forbindelsen for at begynde udskrivning.

Bemærk:

Bluetooth Smart eller Bluetooth Low Energy (BLE) bruges af HP Smart-appen til at finde printeren under opsætningsprocessen. Bluetooth Smart understøtter ikke Bluetooth-udskrivning. Download HP Smart-appen fra 123.hp.com eller fra din foretrukne appbutik.