• Oplysning

• Feedback

HP-printeropsætning (trådløst netværk)

Slut en HP-printer til dit lokale Wi-Fi-netværk for at udskrive trådløst fra en personlig computer, smartphone eller tablet.

Printeropsætning med trådløst netværk

Gendan standardindstillinger for netværk på printeren

Forbered en printer på en Wi-Fi-forbindelse ved at gendanne dens standardnetværksindstillinger.

Når indstillingerne er gendannet, går printeren i Wi-Fi-opsætningstilstand i ca. to timer, hvilket gør den synlig under installation af HP-software.

• De fleste printere med berøringsskærm: I menuen Trådløs eller Opsætning skal du vælge Netværksopsætning eller Indstillinger og derefter vælge Gendan netværksindstillinger.

• De fleste inkjetprintere uden berøringsskærm: Tryk på knapperne Trådløs og Annuller , og hold dem nede, indtil tænd/sluk-knappen blinker. Vent derefter på, at lysdioden for trådløs blinker.

• De fleste laserprintere uden en berøringsskærms- eller kontrolpanelmenu: Tryk på knappen Trådløs, indtil Advarsel - og tænd/sluk-lysdioderne blinker, eller tryk på knapperne Trådløs og Annuller, og hold dem nede, indtil lysdioden for trådløs blinker (Laser NS, Neverstop). Printeren vil muligvis genstarte.

• De fleste LaserJet-printere uden berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs og hold den nede, indtil lysdioden for Advarsel blinker. Vent derefter på, at lysdioden for trådløs blinker.

• Printere af modellen Envy 6000, 6000e, 6400e, ENVY Pro 6400, DeskJet Plus IA 6000, 6400 og Tango: Tryk på knappen Trådløs på bagsiden af printeren i fem sekunder, indtil statusindikatoren blinker (blåt eller lilla afhængig af modellen).

Gå til Gendan Wi-Fi-opsætningstilstand på din HP-printer for at få yderligere oplysninger og knaptryk til flere printermodeller.

Installer HP Smart

Installer HP Smart-appen på din computer eller mobile enhed.

Gør følgende, hvis du konfigurerer printeren på et Wi-Fi-netværk.

• Placer printeren og computeren eller mobilenheden tæt på Wi-Fi-routeren.

• Tænd for Wi-Fi på computeren eller mobilenheden, og opret forbindelse til netværket. Hvis computeren er tilsluttet netværket med et Ethernet-kabel, skal du midlertidigt frakoble kablet og bruge Wi-Fi-forbindelsen under opsætningen.

• Aktiver Bluetooth på computeren eller mobilenheden, så HP Smart kan registrere printeren under opsætningen.

• Når du har installeret HP Smart til iOS og Android, skal du aktivere mobilenhedens placeringstjeneste og give appen tilladelse til at bruge din placering til at registrere printeren og tilbyde løsninger under opsætningen.

1. Download HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS og iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows) eller HP Smart – Mac App Store (macOS).

Hvis du bliver bedt om at logge på med Microsoft for at bruge appen på tværs af enheder, kan du logge på eller klikke på Nej tak for at fortsætte.​

Bemærk:

Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.

2. Hvis du opsætter HP Smart for første gang, skal du oprette eller logge på en HP-konto for at få adgang til alle printerens funktioner.

3. I HP Smart skal du klikke på Tilføj printer eller plustegnet for at søge efter printeren. Følg derefter instruktionerne for at fuldføre opsætningen.

Yderligere muligheder for trådløs forbindelse

Brug disse metoder til at oprette forbindelse til en printer, hvis du har skiftet router eller internetudbyder, eller hvis det lokale netværk ikke er tilgængeligt.