Opdatering af firmwaren på en HP-printer

HP udsender jævnligt nye firmwareversioner for printerforbedringer, opdaterings af app eller rettelser af problemer. Opdater firmwaren regelmæssigt for at få mest muligt ud af printeren.

Hvis en af metoderne ikke virker, skal du prøve med en anden metode.

Opdatering af firmwaren direkte fra printeren

Mange HP-printere understøtter opdatering af firmwaren direkte fra printerens kontrolpanel, når der er forbindelse til internettet.

Bemærk:

1. Kontroller, at printeren er forbundet til internettet via en trådløs eller Ethernet-forbindelse. USB-forbindelser fungerer ikke.

2. Rør ved eller tryk på ikonet eller knappen HP ePrint på printeren, Vælg Indstillinger eller Opsætning, og vælg derefter muligheden for at opdatere firmwaren.

Hvis du ikke har et HP ePrint-ikon kan du åbne menuen Opsætning, Service eller Indstillinger, vælge Præferencer, Printervedligeholdelse eller Værktøjer og derefter, hvis det nødvendigt, vælge Webtjenester, Printeropdatering eller LaserJet-opdatering.
  3. Tilmeld dig eller accepter servicebetingelserne, hvis du bliver bedt om det, og følg derefter instruktionerne for at slå Webtjenester til og konfigurere automatiske opdateringer.

4. Hvis printeren ikke automatisk søger efter en opdatering, skal du trykke på Tjek for opdateringer eller en lignende valgmulighed.

Pas på:

Sluk ikke for printeren under firmwareopdateringen. Dette kan beskadige printeren permanent.

Download printerens firmwaren fra HP's websted (Windows)

Gå til HP's websted på din Windows-computer for at lede efter og installere den nyeste opdatering af printerens firmware.

1. Kontroller, at printeren er tændt og tilsluttet din computer.

2. Gå til Download af software og drivere fra HP, og indtast derefter din printermodel.

3. Vælg Firmware på listen over drivere, klik på Download ved siden af opdateringen, og følg derefter instruktionerne.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se en firmware-mulighed, er der ingen firmwareopdateringer til din printer.

4. Kontroller status for din printer på skærmbilledet for HP-printeropdatering.

Hvis netværksprinteren ikke vises, skal du bruge et USB-kabel til midlertidigt at forbinde din printer til computeren. Vent 20 sekunder, og klik derefter på Opdater.

Status for printerens firmware viser Klar
    • Hvis status er Klar, skal du markere afkrydsningsboksen ud for serienummeret og derefter klikke på Opdater.

Pas på:

Sluk ikke for printeren under firmwareopdateringen. Dette kan beskadige printeren permanent.

• Hvis status er Opdateret, er din printers firmware opdateret.

Download printerens firmwaren fra HP's websted (Mac)

Gå til HP's websted på din Mac for at lede efter og installere den nyeste opdatering af printerens firmware.

1. Kontroller, at printeren er tændt og tilsluttet din computer.

2. Gå til Download af software og drivere fra HP, og indtast derefter din printermodel.

3. Vælg Firmware på listen over drivere, klik på Download ved siden af opdateringen, og følg derefter instruktionerne.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se en firmware-mulighed, er der ingen firmwareopdateringer til din printer.

4. Vælg navnet på din printer på skærmen HP Firmware-opdatering og klik derefter på Fortsæt.

Valg af din printer, og derefter klik på Fortsæt
  5. Gennemse resultaterne på trinnet Opdateringsinformation.

• Hvis muligheden for at genetablere din enhed vises, skal du klikke på Fortsæt for at opdatere firmwaren.

Pas på:

Sluk ikke for printeren under firmwareopdateringen. Dette kan beskadige printeren permanent.

• Hvis der ikke er nogen tilgængelige enhedsopgraderinger, er din printers firmware opdateret.

Opdater printerfirmwaren ved hjælp af HP Smart-appen

Brug HP Smart-appen til at søge efter og installere firmwareopdateringer.

1. Åbn HP Smart-appen. Hvis du ikke har HP Smart, skal du downloade den fra 123.hp.com eller fra din app store.

2. På startskærmbilledet i appen skal du vælge din printers navn eller billede.

3. Under Avanceret skal du vælge Avancerede indstillinger eller Printerens webside (EWS).

4. Vælg Værktøjer eller webtjenester.

5. Klik på Printeropdateringer eller Produktopdatering, og klik derefter på Kontroller nu. Firmwareopdateringer bliver automatisk downloadet og installeret på din printer.

Pas på:

Sluk ikke for printeren under firmwareopdateringen. Dette kan beskadige printeren permanent.