HP-pc'er – Der bruger HP Support Assistant (Windows)

HP Support Assistant hjælper med at holde computeren kørende ved at finde opdateringer og give adgang til fejlfindingsværktøjer.

Gå til HP Support Assistant for at downloade værktøjet.

For at åbne HP Support Assistant skal du klikke på App-ikonet i proceslinjen, eller du kan søge efter Support Assistant i Windows.

Skift indstillingerne for opdateringsplan og meddelelser i HP Support Assistant

Angiv dine præferencer for, hvornår HP Support Assistant skal søge efter opdateringer eller vise meddelelser.

1. Klik på Indstillinger øverst i vinduet HP Support Assistant.

Skærmbilledet indstillinger for HP Support Assistant
  2. Rediger indstillingerne i hvert afsnit efter behov.

Opdater computeren med HP Support Assistant

Brug HP Support Assistant til at finde og installere opdateringer, herunder BIOS-opdateringer, til din computer med Windows.

1. Søg efter og åbn HP Support Assistant i Windows, eller klik på ikonet for appen på proceslinjen.

Hvis appen ikke er installeret på computeren, skal du hente den nyeste version fra webstedet HP Support Assistant.
  2. På fanen Mine enheder skal du finde din computer og derefter klikke på Opdateringer.

3. Klik på Søg efter opdateringer og beskeder for at få de nyeste opdateringer.

4. Vent, mens HP Support Assistant analyserer systemet.

5. Når analysen er færdig, skal du vælge de anførte opdateringer, hente og installere opdateringerne og derefter følge eventuelle skærminstruktioner.

6. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om, og luk derefter værktøjet.

Fejlfinding af problemer med computer og enheder med HP Support Assistant

Brug diagnosticeringsværktøjer, fejlfindingsvejledninger og Sådan gør du-dokumenter for at fejlfinde problemer med hardware og software.

1. Klik på Mine enheder i den øverste menu, og klik derefter på Fejlfinding og rettelser i ruden Min pc eller Min bærbare computer.

Valg af Fejlfinding og rettelser
  2. Vælg en af mulighederne på det skærmbillede, der vedrører det problem, du oplever.

3. Yderligere ressourcer og fejlfindingsværktøjer findes på fanerne Internet og sikkerhed, Specifikationer og Lagring.

Tilføjelse af en HP-enhed til HP Support Assistant

Føj en HP-computer, printer eller en anden enhed til HP Support Assistant.

Printere skal oprette forbindelse direkte til din computer eller være på samme lokale netværk.

1. Hvis du tilslutter en ekstern enhed, som f.eks. en printer, skal du kontrollere, at den er tændt og i klartilstand.

2. På fanen Mine enheder skal du klikke på Tilføj en HP-enhed.

3. Klik på Registrér min enhed for at få vist en liste over tilgængelige enheder, der kan tilføjes.

Hvis enheden ikke vises, skal du klikke på Tilføj min enhed manuelt for at bruge dit produkt og serienummer til at finde din enhed.

Valg af Tilføj en HP-enhed
  4. Klik på dit enhedsnavn, indtast et kaldenavn til din enhed, og klik derefter på Føj til mine enheder.

Find pc'ens produktnummer med HP Support Assistant

Find dit produktnavn, nummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. Søg efter og åbn HP Support Assistant i Windows, eller klik på ikonet for appen på proceslinjen.

Hvis appen ikke er installeret på computeren, skal du hente den nyeste version fra webstedet HP Support Assistant.
  2. På fanen Mine enheder skal du finde din computer for at se produktnavn, produktnummer og serienummer.

Lokalisering af computerens produktnavn, produktnummer og serienummer på HPSA-startskærmbilledet

Løs problemer relateret til HP Support Assistant

Løs problemer, når HP Support Assistant ikke fungerer som forventet.

Opdater HP Support Assistant

Download den nyeste version af HP Support Assistant.

1. Gå til HP Support Assistant.

2. Installer den nyeste version.

Afinstaller og geninstaller HP Support Assistant

Afinstaller og geninstaller derefter HP Support Assistant for at løse problemer med softwaren.

1. Søg efter og åbn Tilføj eller fjern programmer i Windows.

2. Vælg HP Support Assistant fra listen Apps og funktioner.

3. Klik på Afinstaller, og klik derefter på Afinstaller igen for at bekræfte.

Klik på Afinstaller i Apps og funktioner
  4. Genstart computeren.

5. Gå til HP Support Assistant og download den seneste version.

6. Følg instruktionerne for at fuldføre installationen.