Bærbare HP-computere – Køb af nyt batteri

Hvis batteriet i din bærbare computer har mistet evnen til at fastholde en ladning, kan du købe et nyt batteri fra HP.

Test af musen med HP PC Hardware Diagnostics

Hvis musen ikke fungerer som forventet, skal du bruge værktøjet HP PC Hardware Diagnostics til Windows for at identificere eventuelle problemer.

1. I Windows skal du søge efter HP PC Hardware Diagnostics til Windows. Højreklik på appen, og vælg derefter Kør som administrator.

Hvis appen ikke er installeret på computeren, skal du hente den nyeste version fra webstedet HP PC Hardware Diagnostics til Windows.

2. Vælg Komponenttest i hovedmenuen.

Valg af Komponenttest i hovedmenuen
  3. Vælg Inputenheder, vælg hver musetest, og klik på Kør én gang.

x

Kørsel af musetest
  4. Følg instruktionerne for at teste musens funktion.

Når du fuldfører testene, vises resultaterne på skærmen.

• Bestået: Musen fungerer korrekt og som forventet.

• Fejl (med et id-nummer): Musen har registreret en hardwarefejl. Notér batteristatus og fejl-id. Opbevar batteriets status og fejl-id, så du har oplysningerne tilgængelige, hvis du skal kontakte HP's kundesupport.

Find pc'ens produktnummer med HP Support Assistant

Find dit produktnavn, nummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. Søg efter og åbn HP Support Assistant i Windows, eller klik på ikonet for appen på proceslinjen.

Hvis appen ikke er installeret på computeren, skal du hente den nyeste version fra webstedet HP Support Assistant.
  2. På fanen Mine enheder skal du finde din computer for at se produktnavn, produktnummer og serienummer.

Lokalisering af computerens produktnavn, produktnummer og serienummer på HPSA-startskærmbilledet

Bestilling af nyt batteri

Bestil et nyt batteri fra HP Parts Store.

Bemærk:

Nogle lande eller områder understøttes muligvis ikke, når du bestiller reservedele fra HP.com. Besøg din lokale HP-forhandler, eller kontakt HP direkte for at købe yderligere batterier eller andre reservedele.

1. Gå til HP Parts Store.

2. I feltet Find din del skal du indtaste dit produktnummer og derefter trykke på Enter.

Bemærk:

Fjern suffikset fra produktnummeret. For eksempel indtastes DZ357U#ABA som DZ357U.

3. Under Køb certificerede originale HP-reservedele skal du vælge dit land/område og sprog.

4. Indtast dit serienummer, produktnummer eller produktnavn i feltet, og klik på knappen Søg efter en reservedel.

Bemærk:

Hvis du bruger produktnummeret til at søge med, skal du fjerne suffikset fra produktnummeret. For eksempel indtastes produktnummeret DZ357U#ABA som DZ357U.

5. Find din bærbare computer, og vælg derefter det relevante produktnummer.

6. Find batteriet på listen med reservedele, og følg vejledningen for at købe batteriet fra HP eller fra HP Parts Store-partnere.