Bærbare pc'er fra HP - Køb af erstatningsbatteri

Hvis batteriet i din bærbare computer har mistet evnen til at fastholde en ladning, kan du købe et nyt batteri fra HP.

Test af batteriets tilstand i en bærbar HP-computer

HP har et batterikontrolværktøj, du kan bruge til at teste dit batteri, før du bestiller et nyt.

Se Bærbare computere fra HP – Test og kalibrering af batteri (Windows).

Se Forbedring af batteriets ydeevne (Windows) for af få vejledning til, hvordan du forbedrer batteriets ydeevne.

Find computeres produktnummer og serienummer med HP Support Assistant

Find computerens navn, produktnummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. Søg efter og åbn HP Support Assistant i Windows, eller klik på ikonet for appen på proceslinjen.

Hvis appen ikke er installeret på din computer, skal du gå til HP Support Assistant for at downloade den nyeste version.
  2. På fanen Mit dashboard skal du finde computerens produktnavn, produktnummer og serienummer.

Find computerens produktnavn, produktnummer og serienummer

Bestilling af nyt batteri

Bestil et nyt batteri fra HP Parts Store.

Bemærk:

Nogle lande eller områder understøttes muligvis ikke, når du bestiller reservedele fra HP.com. Besøg din lokale HP-forhandler, eller kontakt HP direkte for at købe yderligere batterier eller andre reservedele.

1. Gå til HP Parts Store.

2. I feltet Find din del skal du indtaste dit produktnummer og derefter trykke på Enter.

Bemærk:

Fjern suffikset fra produktnummeret. For eksempel indtastes DZ357U#ABA som DZ357U.

3. Under Køb certificerede originale HP-reservedele skal du vælge dit land/område og sprog.

4. Indtast dit serienummer, produktnummer eller produktnavn i feltet, og klik på knappen Søg efter en reservedel.

Bemærk:

Hvis du bruger produktnummeret til at søge med, skal du fjerne suffikset fra produktnummeret. For eksempel indtastes produktnummeret DZ357U#ABA som DZ357U.

5. Find din bærbare computer, og vælg derefter det relevante produktnummer.

6. Find batteriet på listen med reservedele, og følg vejledningen for at købe batteriet fra HP eller fra HP Parts Store-partnere.