• Oplysning

• Feedback

Bærbare pc'er fra HP - Køb af erstatningsbatteri

Hvis batteriet i din bærbare computer har mistet evnen til at fastholde en ladning, kan du købe et nyt batteri fra HP.

Bestilling af nyt batteri

Bestil et nyt batteri fra HP Parts Store.

Bemærk:

Nogle lande eller områder understøttes muligvis ikke, når du bestiller reservedele fra HP.com. Besøg din lokale HP-forhandler, eller kontakt HP direkte for at købe yderligere batterier eller andre reservedele.

1. Gå til HP Parts Store.

2. I feltet Find din del skal du indtaste dit produktnummer og derefter trykke på Enter.

Bemærk:

Fjern suffikset fra produktnummeret. For eksempel indtastes DZ357U#ABA som DZ357U.

3. Under Køb certificerede originale HP-reservedele skal du vælge dit land/område og sprog.

4. Indtast dit serienummer, produktnummer eller produktnavn i feltet, og klik på knappen Søg efter en reservedel.

Bemærk:

Hvis du bruger produktnummeret til at søge med, skal du fjerne suffikset fra produktnummeret. For eksempel indtastes produktnummeret DZ357U#ABA som DZ357U.

5. Find din bærbare computer, og vælg derefter det relevante produktnummer.

6. Find batteriet på listen med reservedele, og følg vejledningen for at købe batteriet fra HP eller fra HP Parts Store-partnere.