Bærbare HP-computere – Sådan finder du produktets navn og nummer

Produktets navn og nummer kan hjælpe dig med at finde relevant service og support.

• Produktnavn (modelnummer): Identificér din bærbare computer i en serie, som dit produkt hører til. F.eks. HP Spectre Folio – 13-ak0001na. Du skal muligvis bruge mere specifikke oplysninger til at få support til dit produkt.

• Produktnummer (SKU, varenummer): Brug dette nummer til at hente de rigtige drivere eller finde supportdokumenter. F.eks. 5ES85EA eller 5ES85EA#ABA.

• Serienummer: Identificerér dit specifikke HP-produkt. Du skal bruge dette nummer til at kunne få service til din bærbare computer, finde garantistatus eller kontakte HP's kundesupport.

Find pc'ens produktnummer med HP Support Assistant

Find dit produktnavn, nummer og serienummer med HP Support Assistant.

1. Søg efter og åbn HP Support Assistant i Windows, eller klik på ikonet for appen på proceslinjen.

Hvis appen ikke er installeret på computeren, skal du hente den nyeste version fra webstedet HP Support Assistant.
  2. På fanen Mine enheder skal du finde din computer for at se produktnavn, produktnummer og serienummer.

Lokalisering af computerens produktnavn, produktnummer og serienummer på HPSA-startskærmbilledet

Find produktnummeret med BIOS

Find dit produkts navn, nummer og serienummer med computerens BIOS.

1. Sluk for computeren.

2. Tryk på Tænd/sluk-knappen, og tryk derefter straks på tasten Esc gentagende gange, indtil der vises en startmenu.

3. Tryk på tasten F1, eller vælg Systemoplysninger i startmenuen.

Produktnummeret i BIOS på en bærbar computer

Find produktnummeret på computeren

Find dit produkts navn, nummer og serienummer på computeren eller på den emballage, den blev leveret i.

• I bunden af den bærbare computer

Identifikationsmærkat nederst til venstre på den bærbare computer
    Identifikationsmærkat øverst til højre på den bærbare computer
  • Inde i batterirummet

Identifikationsmærkat i batterirummet
  • På den emballage, som computeren blev leveret i

Identifikationsmærkat på forsendelsesemballagen
  • På holderen

Identifikationsmærkat på holderen til den bærbare computer

Find produktets nummer med HP System Information

Find produktets navn, nummer og serienummer med appen HP System Information.

1. Søg i Microsoft Store, og hent HP System Information, hvis du ikke allerede har den.

2. Tryk på tasterne Fn og Esc på tastaturet på den bærbare computer.

Bemærk:

Disse tastaturtaster reagerer ikke, når du bruger en dockingstation og et eksternt tastatur.

Eksempel på systemoplysninger på en HP-computer

Find produktnummeret til Chromebook med Chromebook Recovery Utility

Find dit produkts navn, nummer og serienummer med Chromebook Recovery Utility.

1. Hent og installér den gratis version af Chromebook Recovery Utility fra Chrome Web Store.

2. Klik på ikonet Programstarter, klik på Alle apps, og klik derefter på Gendannelse.

Eksempel på visning af alle Chrome-apps
  3. Klik på Kom godt i gang.

4. Indtast den angivne kode på skærmen Identificér din Chromebook.

Eksempel på skærmen Identificér din Chromebook