• Oplysning

• Feedback

Bærbare HP-computere – Køb af en ny vekselstrømsadapter

Køb en ny vekselstrømsadapter, der er designet til din bærbare computer, hvis den oprindelige adapter ikke fungerer. Det kan måske også være en god idé at købe en ekstra strømforsyning for at rejse med eller bruge et andet sted.

Test strømadapteren

Brug en eller flere metoder til at kontrollere, om vekselstrømsadapteren fungerer.

Kontrollér strømikonerne

Brug ikonerne på proceslinjen til at bekræfte, at vekselstrømsadapteren ikke fungerer.

1. Slut ledningen fra vekselstrømsadapteren til den bærbare computer, og sæt netledningen i en strømførende stikkontakt.

2. Kontrollér strømikonet på proceslinjen.

• Hvis ikonet ligner en netledning, og hvis der vises beskeden Vekselstrøm er tilsluttet, når markøren flyttes over ikonet, fungerer vekselstrømsadapteren.

• Hvis ikonet ligner et batteri, når vekselstrømsadapteren er tilsluttet, fungerer adapteren ikke.

Kontrollér vekselstrømsadapteren (kun udtageligt batteri)

Kontrollér, om vekselstrømsadapteren leverer strøm til den bærbare computer, når batteriet er fjernet.

1. Sluk den bærbare computer.

2. Tag batteriet ud af den bærbare computer.

3. Tilslut strømadapteren, og tænd for den bærbare computer. Den bærbare computer bør starte og fungere normalt.

Hvis den bærbare computer ikke starter og fungerer normalt, fungerer strømadapteren ikke.

Bestilling af en vekselstrømsadapter

Vekselstrømsadaptere er designet til bestemte modeller af bærbar computer. Find dit produktnummer, og brug det til at bestille en vekselstrømsadapter fra HP Parts Store.

Bemærk:

Nogle lande eller områder understøttes muligvis ikke, når du bestiller reservedele fra HP.com. Besøg din lokale HP-forhandler, eller kontakt HP direkte for at købe yderligere strømadaptere eller andre reservedele.

1. Find produktnummeret på din bærbare computer. Søg efter et mærke med produktoplysninger på den bærbare computer, eller tryk på Fn og Esc for at åbne vinduet HP System Information. I Windows 10 er du måske nødt til at hente HP System Information fra Microsoft Store.

2. Gå til HP Parts Store.

3. I feltet Find din del skal du indtaste dit produktnummer og derefter trykke på Enter.

Bemærk:

Fjern suffikset fra produktnummeret. For eksempel indtastes DZ357U#ABA som DZ357U.

4. Vælg dit modelnummer, hvis du bliver bedt om.

5. I søgefeltet Kategori skal du vælge Batterier og adaptere i rullemenuen. Der vises en eller flere kompatible strømadaptere på en liste med reservedele.

Bemærk:

Medmindre andet udtrykkeligt er skrevet i beskrivelsen, kommer strømadapteren ikke med en strømkabel (det kabel, der sluttes til strømadapteren og stikkontakten).

6. For at vælge en strømadapter skal du indtaste antallet og derefter sætte kryds i afkrydsningsfeltet i sidste kolonne.

7. Klik på Fortsæt til kassen for at afslutte bestillingen af delen, eller klik på Føj til indkøbsvogn for at tilføje delen og fortsætte med at shoppe efter andre dele.