• Oplysning

• Feedback

Bærbare HP-computere og HP-tabletter – Sådan finder du garantioplysninger

Find support- og garantioplysninger for din computer via webstedet HP's produktgarantitjek eller HP Support Assistant.

Brug webstedet med HP's produktgarantitjek

Webstedet med HP's produktgarantitjek viser aktuel garantistatus, kategori og garantiens udløbsdato. Det tilbyder også supportløsninger til din computer.

1. Find, og notér derefter serienummeret på din bærbare HP-computer eller -tablet. Gå til Sådan finder du serienummeret for at se detaljerede trin.

2. Gå til webstedet Produktgarantitjek.

3. Vælg det land/område, hvor computeren blev købt, indtast dit serienummer, og klik derefter på Kontrollér garanti.

Webstedet HP's produktgarantitjek, som viser felterne, hvor land/område for køb og serienummer indtastes

Brug HP Support Assistant (Windows)

Brug HP Support Assistant til at finde den aktuelle garantistatus, kategori og garantiens slutdato for din enhed.

1. Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.

2. I Windows skal du søge efter og åbne HP Support Assistant.

3. På fanen Mine enheder skal du vælge Min bærbare computer for at åbne detaljevisning.

Skærmbilledet Mine enheder i HP Support Assistant med Min notebook fremhævet
  4. I visningen Oplysninger skal du vælge Garanti og service for at se garantioplysningerne.

Skærmbilledet Oplysninger i HP Support Assistant med fanen Garanti og service fremhævet

Brug af HP Support Assistant (Android)

Brug HP Support Assistant til at finde den aktuelle garantistatus, kategori og garantiens udløbsdato for din Android-enhed.

1. Kontrollér, at Android-enheden har forbindelse til internettet.

2. Åbn Google Play Store, og søg efter og installér HP Support Assistant, hvis det ikke allerede er installeret på din enhed.

Bemærk:

HP Support Assistant er muligvis ikke tilgængelig for alle versioner af Android-operativsystemet eller alle HP-enheder, der kører Android.

3. Åbn appen, og tryk derefter på Garanti og serviceaftaler for at se garantioplysningerne.

Garanti og serviceaftaler i appen HP Support Assistant