Opret tilpassede papirformater (Windows)

Opret nye papirformater i menuen for printerens egenskaber (kun Windows 10 og Windows 8) eller i enheder og printere.

Opret tilpassede papirformater i printerens egenskaber (Windows)

Indtast en brugerdefineret papirstørrelse direkte fra menuen med printerens egenskaber i Windows 10 eller 8.

1. Læg det brugerdefinerede papir i hovedbakken, og skub derefter papirbreddestyrene ind, indtil de hviler mod på kanterne af papiret.

2. Åbn det element, du vil udskrive, klik på Fil, og klik derefter på Udskriv.

3. I vinduet Udskriv skal du klikke på Indstillinger, Egenskaber eller Printeregenskaber.

4. Klik på fanen Papir/kvalitet, og klik derefter på Brugerdefineret.

Knappen til specialpapir i printerens indstillinger
  5. Klik på Ny, skriv et navn for det brugerdefinerede papirformat, vælg bredde og højde, og klik derefter på OK for at gemme papiret.

6. Klik på rullemenuen Papirformat, og vælg derefter det papirformat, du har oprettet.

Bemærk:

Hvis din printermodel ikke understøtter den brugerdefinerede størrelse, vises den ikke på listen. Kontroller printerspecifikationerne for understøttede papirformater.

Opret tilpassede papirformater i Enheder og printere (Windows)

Indtast et brugerdefineret papirformat i printerens serveregenskaber i Windows Enheder og printere.

1. Søg efter og åbn Kontrolpanel, og klik derefter på Vis enheder og printere.

2. Klik på ikonet for din printer, og klik derefter på Egenskaber for printerserver.

Bemærk:

Hvis printerserverens egenskaber ikke er tilgængelige, skal du højreklikke på et tomt område i vinduet Printere, vælge Kør som administrator fra rullemenuen og derefter vælge Serveregenskaber.

Knappen Egenskaber for printerserver i Windows Enheder og printere
  3. Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti åbnes, skal du klikke på Fortsæt.

4. Under fanen Formularer skal du vælge afkrydsningsfeltet Opret en ny formular og derefter indtaste et nyt, unikt navn for den brugerdefineret papirstørrelse i feltet Formularnavn.

Tilpassede papirindstillinger i Egenskaber for printerserver
  5. Vælg Metrisk eller Engelsk som måleenhed, og indtast derefter Bredde og Højde. Lad margenindstillingerne blive på 0,00.

6. Klik på Gem formular, og kontroller derefter, at papiret findes på listen Formularer. Hvis din printer ikke understøtter det brugerdefinerede format, vises den ikke på listen. Kontroller printerspecifikationerne for understøttede papirformater.

7. Klik på OK eller Luk.

8. Læg det brugerdefinerede papir i hovedbakken, og skub derefter papirbreddestyrene ind, indtil de hviler mod på kanterne af papiret.

9. Åbn det element, du vil udskrive, klik på Fil, og klik derefter på Udskriv.

10. I vinduet Udskriv skal du klikke på Indstillinger, Egenskaber eller Printeregenskaber.

11. Klik på fanen Papir/kvalitet, og vælg derefter papiret fra menuen Papirstørrelse, eller klik på Avanceret for at finde og vælge papiret.