• Feedback

HP-printere – Opret brugerdefinerede papirformater

Udskriv på utraditionelle papirformater med mange hjemme- og mindre kontorprintere fra HP. Tilpassede formater skal være indenfor de minimums og maksimale udskriftsdimensioner, der understøttes af printeren.

Bemærk:

For at undgå problemer med udskriftskvaliteten og andre problemer skal du sørge for, at de brugerdefinerede formaters målangivelser ikke overstiger papirets faktiske størrelse.

Opret tilpassede papirformater (Windows)

Opret nye papirformater i menuen for printerens egenskaber (kun Windows 10 og Windows 8) eller i enheder og printere.

Opret tilpassede papirformater (Mac)

Opret nye papirformater i Sideopsætning eller Udskrivningsmenu, afhængigt af hvilke muligheder, der er tilgængelige i det program, du udskriver fra.