HP-printere - Opret brugerdefinerede papirformater

Udskriv på utraditionelle papirformater med mange hjemme- og mindre kontorprintere fra HP. Tilpassede formater skal være indenfor de minimums og maksimale udskriftsdimensioner, der understøttes af printeren.

Bemærk:

HP er forpligtet til at hjælpe med at forbedre miljøets sundhedstilstand ved at beskytte, gendanne og forbedre styringen af computere i hele verden. Gå til Omskriv historierne med HP Papers for at få mere at vide.