HP-inkjetprintere – Udskriv med en eller flere tomme blækpatroner

Gennemse retningslinjerne for, om du kan fortsætte med at udskrive, når en eller flere farver løber tør for blæk, men der er tilgængelig blæk i andre patroner.

Udskrivning, når en sort eller farvet patron er tom

Nogle printere kan udskrive med en tom patron, mens andre kræver, at alle patroner har blæk. Identificer din patron type for at få flere oplysninger.

Blækpatrontyper

Patroner af typen 178, 364, 564, 655, 862, 902-920, 934, 935:

Du kan fortsætte med at udskrive med en eller flere tomme patroner, men HP anbefaler, at du udskifter dem snarest muligt for at undgå skader på printhovedet.

Patroner af typen 932, 933, 950, 951-959, 962-969:

Der skal være blækpatroner i alle patroner, før printeren kan udskrive og udføre periodisk vedligeholdelse for at undgå tilstopning og andre problemer med udskriftskvaliteten. Denne funktion kan ikke omgås.

Hvis en af de følgende meddelelser vises, skal du udskifte den blækpatron, der vises, for at fortsætte med at udskrive.

• De førnævnte patroner skal udskiftes for at genoptage udskrivning

• Tomme patroner

• Tomme patroner skal udskiftes for at genoptage udskrivning

Patroner af typen 21, 22, 27, 28, 56-67, 61/301, 63/302, 64/303, 65/304, 74, 75, 92-98, 304, 305, 901:

Printere med to patroner (en sort, en trefarvet) kan udskrive, hvis en patron er tom.

Hvis du vil fortsætte med at udskrive, skal du fjerne patronen fra printeren. Hvis der vises en meddelelse om enkeltpatrontilstand, skal du vælge OK.

Hvis du bruger den sorte patron, er udskrifterne sorte og hvide (gråtoner). Hvis du bruger farvepatronen, udskrives farver normalt, men sorte udskrifter bliver lysere end normalt. Du kan fortsætte med at udskrive.