• Oplysning

• Feedback

HP Smart Tank 500, 600 – Genopfyldning af blæktanke

Påfyld blækket i en eller flere blæktanke, når blækniveauet er lavt.

Genopfyldning af blæktankene

Fyld en blæktank, når blækniveauet er lavt.

Pas på:

Hold blækbeholderne uden for børns rækkevidde.

1. Åbn frontdækslet.

Åbning af printerens frontdæksel
  2. Åbn hætten på den blæktank, du vil genopfylde.

Åbning af en blæktankhætte
  3. Åbning af blækbeholderen.

• Hvis blækbeholderne har drejelåg, skal du dreje låget for at fjerne det og derefter lægge det til side.

Åbning af en blækbeholder med drejelåg
    • Hvis blækbeholderne har vippelåg, skal du vippe låget for at fjerne det. Træk i forseglingstappen for at fjerne forseglingen, og smed den væk. Sæt låget tilbage på beholderen og luk det. Åbn derefter låget.

Åbning af en blækbeholder med vippelåg
  4. Vend flasken på hovedet, anbring den over tankens tud, og skub derefter flasken ned på tuden.

Hvis flasken ikke begynder at påfylde, skal du fjerne den og derefter sætte den på tuden igen. Tryk ikke på beholderen.

Placering af blækflasken på tuden
  5. Når blæktanken er fyldt op, skal du vende beholderen, så den står oprejst, og derefter lukke eller udskifte låget.

6. Luk hætten på blæktanken.

Lukning af hætten på blæktanken
  7. Gentag de foregående trin for at påfylde eventuelle andre tomme blæktanke.

8. Luk frontdækslet.

9. Opbevar beholderne med resterende blæk i oprejst stilling på et køligt, tørt sted.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.