HP Smart Tank 500, 600 – Genopfyldning af blæktanke

Påfyld blækket i en eller flere blæktanke, når blækniveauet er lavt.

Genopfyldning af blæktankene

Fyld en blæktank, når blækniveauet er lavt.

Pas på:

Hold blæktankene uden for børns rækkevidde.

1. Åbn frontdækslet.

Åbning af printerens frontdæksel
  2. Åbn hætten på den blæktank, du vil genopfylde.

Åbning af en blæktankhætte
  3. Åbning af blækflasken.

• Hvis blækflaskerne har drejelåg, skal du dreje låget for at fjerne det og derefter sætte det til side.

Åbning af en blækflaske med drejelåg
    • Hvis blækflaskerne har vippelåg, skal du vippe låget for at fjerne det. Træk i forseglingstappen for at fjerne forseglingen, og smed den væk. Træk dækslet ud, og sæt det i igen.

Åbning af en blækflaske med vippelåge
  4. Vend flasken på hovedet, anbring den over tankens tud, og skub derefter flasken ned på tuden.

Hvis flasken ikke begynder at påfylde, skal du fjerne den og derefter sætte den på tuden igen. Tryk ikke på flasken.

Placering af blækflasken på tuden
  5. Når blæktanken er fyldt op, skal du vende flasken, så den står oprejst, og derefter lukke låget.

6. Luk blæktankhætten.

Luk blæktankhætten
  7. Gentag de foregående trin for at påfylde eventuelle andre tomme blæktanke.

8. Luk frontdækslet.

9. Opbevar flaskerne med resterende blæk i oprejst stilling på et køligt, tørt sted.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.