• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP-printers – Fejlen Ingen AirPrint-printere fundet (iOS, iPadOS)

Når du har valgt et udskriftsjob, vises meddelelsen Ingen AirPrint-printere fundet på din iPhone eller iPad. Kontroller din trådløse netværksforbindelse og kontroller, at AirPrint er slået til.

Udfør følgende opgaver i den angivne rækkefølge. Brug printeren efter hver opgave for at se, om problemet er løst.

Fejlfinding af den trådløse printerforbindelse

Kontrollér netværksproblemer og opsætningskrav, hvis printeren ikke vises under installation af softwaren, eller hvis trådløse udskriftsjob mislykkes.

• Dårlig netværksforbindelse: Flyt printeren og computeren eller mobilenheden tættere til den trådløse router, og kontroller derefter, om signalet er blevet bedre. Prøv at åbne et websted for at se, om din internetforbindelse fungerer korrekt. Hvis Wi-Fi-forbindelsen er langsom eller uregelmæssig, skal du genstarte routeren ved at frakoble netledningen og vente 15 sekunder og derefter tilslutte netledningen igen.

• Printeren er slukket, eller den er i slumretilstand: Tryk på printerens kontrolpanel, eller tryk på tænd/sluk-knappen for at vække printeren og sætte den i klartilstand. Nogle gange vises printerens status som Offline, selv om den faktisk er klar.

• Kontrollér status for printerforbindelsen: Kontrollér, at det trådløse signal er tændt, og at printeren er sluttet til det samme netværk som din computer eller mobilenhed. Hvis din printer har en indikator ved siden af et ikon eller knappen for Trådløs, skal du kontrollere, om indikatoren lyser. Hvis den er slukket eller blinker, er printeren ikke sluttet til netværket.

• Slut printeren til netværket igen: Anbring printeren inden for rækkevidde af Wi-Fi-routerens signal, og slut den derefter til netværket.

• Printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Åben menuen Opsætning, Netværk, eller Trådløse indstillinger, vælg Guiden Trådløs konfiguration, og følg derefter vejledningen for at vælge netværksnavnet og indtaste kodeordet.

• Printere uden et kontrolpanel med en berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil det trådløse signal begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen WPS (Wi-Fi-beskyttet opsætning) på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Printerens trådløse lys holder op med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• HP DeskJet 6000- og 6400-, ENVY 6000- og 6400- og Tango-printere: Tryk på knapperne Wi-Fi og tænd/sluk-knappen på printerens bagside og hold dem nede i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen Wi-Fi-beskyttet opsætning på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Den blå bjælke stopper med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Genstart enheder: Genstart printeren og computeren eller mobilenheden for at rydde mulige fejltilstande.

• Udskriv en rapport for test af trådløs: Søg efter din printermodel på HP's kundesupportwebsted, og søg derefter efter side med selvtest for at finde dokumentet om, hvordan du udskriver og evaluerer rapporten.

• Aktivér Bluetooth til opsætning af HP Smart-app: Aktivér Bluetooth på computeren eller den mobilenheden, så HP Smart kan registrere printeren under opsætningen.

Aktiver AirPrint fra HP Smart-appen

På din computer eller mobilenhed skal du bruge HP Smart-appen til at søge efter og aktivere AirPrint på din printer.

1. Åbn HP Smart-appen. Hvis du ikke har HP Smart-appen installeret, skal du downloade den fra 123.hp.com eller fra din foretrukne appbutik.

2. På startskærmbilledet i appen skal du vælge din printers navn eller billede.

3. Under Avanceret skal du vælge Avancerede indstillinger eller Printerens webside (EWS).

4. Vælg Netværk, og led efter AirPrint.

• Hvis AirPrint ikke vises, understøtter din computer det ikke. Brug alternative metoder til at udskrive, f.eks. Wi-Fi Direct.

• Hvis AirPrint vises, skal du vælge det og derefter vælge Status.

5. Hvis du bliver spurgt, om du vil gå til en sikker HTTPS-aktiveret webside, skal du vælge OK eller Omdiriger til https.

6. Hvis en meddelelse om, at forbindelsen ikke er privat vises, skal du vælge Avanceret eller Vis detaljer, og vælg derefter Fortsæt til 192.168.x.xx eller Gå til dette websted.

7. Under AirPrint-status skal du vælge Aktiver AirPrint.

Brug en anden metode til at udskrive

I nogle tilfælde er konfigurationen af din mobile enhed ikke kompatibel med en udskrivningsmetode fra HP.

Hvis du ikke kan udskrive, skal du installere HP Smart-app for at få en guidet printeropsætning, eller du kan bruge Wi-Fi Direct, hvis det ikke lykkes at oprette forbindelse via et lokalt netværk.