Kontrol af blækniveauer for HP Ink Tank 110-, 310-, 410-printere

Kontroller blækniveauet jævnligt for at undgå afbrydelser under udskrivning og problemer med udskriftskvaliteten.

Kontroller blækniveauerne i beholderne

Foretag en visuel kontrol af blækniveauerne i vinduet på blæktanken.

1. I vinduerne på blæktanken skal du finde maksimums- og minimumslinjerne for påfyldning.

Maksimums- og minimumslinjerne for påfyldning på blæktanke

Påfyldningslinjer

1: Maksimumslinje for påfyldning

2: Minimumslinje for påfyldning

2. Fyld eventuelle tanke, der er eller er tæt på minimumslinjen for påfyldning.

Bemærk:

Udskriftskvaliteten kan påvirkes, hvis en blæktank falder under minimumslinjen for påfyldning. Overfyldning af blæktanke kan forårsage lækage af blæk.

Blæktanken skal fyldes
  3. Bestil nye blækpatroner fra HP Store eller din lokale kontorforsyningsforhandler, der fører HP-produkter.

Nyt blæk til HP Ink Tank på 110-, 310-, 410-printere

Blækfarve

Produktnummer

Sort GT51

M0H57A

Sort GT51XL

X4E40A, 1VU32A

Cyan GT52

M0H54A

Magenta GT52

M0H55A

Gul GT52

M0H56A