HP OfficeJet Pro 7720 og 7730-printere – Udskiftning af skrivehovedet

Der skal muligvis installeres et nyt skrivehoved, hvis det eksisterende skrivehoved er beskadiget eller ikke er kompatibelt med printeren. Nye skrivehoveder kan kun fås gennem HP Support og autoriserede tjenesteudbydere.

Køb et skrivehoved

Køb et skrivehoved fra en autoriseret tjenesteudbyder eller fra HP's websted.

1. Gå til HP Parts Store (på engelsk).

2. Vælg dit land/område øverst på websiden.

3. Indtast delnummeret i feltet Find din del.

4. Følg vejledningen ved bestilling af skrivehovedet.

Tag skrivehovedet ud

Tag det gamle skrivehoved og de gamle blækpatroner ud af printeren.

1. Tænd for printeren.

2. Åbn dækslet til blækpatronerne.

3. Vent, indtil slæden ikke bevæger sig og er stille, før du fortsætter.

4. Løft slædens låsehåndtag for at låse skrivehovedet op.

Løft slædens låsehåndtag
  5. Tag fat om skrivehovedets sider uden at fjerne blækpatronerne, løft derefter skrivehovedet, og træk det ind mod dig selv.

Bemærk:

Rør ikke ved bunden af skrivehovedet for at undgå blækpletter.

Udtagning af printhovedet
  6. Læg skrivehovedet vendende opad på et ark papir, og sæt derefter til side.

Isæt det nye skrivehoved

Tag det nye skrivehoved ud af pakken, og sæt det derefter i printeren.

1. Tag det nye skrivehoved og startblækpatronerne ud af emballagen (pas på ikke at røre ved de elektriske kontakter eller dyser), og sæt derefter blækpatronerne til side.

Rør ikke ved de elektriske kontakter eller dyserne på skrivehovedet
  2. Tag fat i skrivehovedet på begge sider, hvor de elektriske kontakter vender mod bagsiden af printeren, og indsæt derefter skrivehovedet i slæden.

3. Sænk forsigtigt låsehåndtaget til slæden, indtil det klikker på plads.

Sænkning af låsehåndtaget på slæden

Indsæt de nye blækpatroner til opsætning

Sæt blækpatronerne til opsætning ind i skrivehovedet.

1. Kontrollér, at der er lagt almindeligt, hvidt papir i papirbakken.

2. Tag blækpatronen til opsætning ud af pakken.

3. Sæt forsigtigt blækpatronen til opsætning ind i dens holder, og tryk derefter blækpatronen fremad, indtil den klikker på plads.

Bemærk:

Du skal installere blækpatronerne til opsætning, ellers opstår der en fejl på blækpatronen.

Sæt blækpatronen i dens farvekodede holder
  4. Gentag disse trin med de andre tre blækpatroner til opsætning.

5. Sørg for, at hver blækpatron ikke stikker længere ud end de andre blækpatroner. Hvis en blækpatron stikker ud, skal den skubbes på plads.

6. Luk dækslet til blækpatronerne.

Printeren starter en initialiseringsproces. Det er normalt, at printeren larmer under denne proces. Når processen er udført, udskriver printeren en justeringsside.

Returnér de defekte dele til HP

Returnér de defekte dele til HP, eller aflevér dem til genbrug.

Gå til HP's produktreturnering og genbrug (på engelsk) for at få flere oplysninger.

1. Anbring det gamle skrivehoved sammen med de installerede blækpatroner i plastikemballagen.

Sådan anbringes det gamle skrivehoved og de gamle blækpatroner i emballagen
  2. Sæt plastikemballagen med de gamle dele, formularen, der blev leveret sammen med de nye dele, og et udskriftseksempel, der viser problemet (så vidt muligt), i den leverede og efterbetalte polstrede kuvert, og send derefter pakken med posten.

Sådan anbringes de gamle dele, formularen og udskriftseksemplet i posen