• Oplysning

• Feedback

Udskiftning af skrivehovedet på HP OfficeJet Pro 7720- og 7730-printere

Udskift en beskadiget eller defekt skrivehoved i HP OfficeJet Pro 7720- og 7730 Wide Format All-in-One-printere.

Modelnummeret på det nye skrivehoved: M0H91A

Køb et skrivehoved

Køb et skrivehoved fra en autoriseret tjenesteudbyder eller fra HP's websted.

1. Gå til HP Parts Store (på engelsk).

2. Vælg dit land/område øverst på websiden.

3. Indtast delnummeret i feltet Find din del.

4. Følg vejledningen ved bestilling af skrivehovedet.

Udskiftning af skrivehovedet

Fjern det fejlbehæftede skrivehoved, og installer derefter det nye i en HP OfficeJet Pro 7720- eller 7730 Wide Format-printer.

1. Åbn dækslet til blækpatronerne, mens printeren er tændt, og vent, indtil slæden stopper.

Åbning af patrondækslet
  2. Løft slædens låsehåndtag for at låse skrivehovedet op.

Løftning af slædens låsehåndtag
  3. Tag fat om skrivehovedets sider uden at fjerne blækpatronerne, løft derefter skrivehovedet, og træk det ind mod dig selv.

Bemærk:

Rør ikke ved bunden af skrivehovedet for at undgå blækpletter.

Udtagning af skrivehovedet
  4. Læg skrivehovedet vendende opad på et ark papir, og sæt derefter til side.

5. Tag det nye skrivehoved ud af emballagen.

Pas på:

Rør ikke ved skrivehovedets elektriske kontakter eller dyser for at undgå at beskadige dem.

Rør ikke ved de elektriske kontakter eller dyserne på skrivehovedet
  6. Hold skrivehovedet ved siderne med de elektriske kontakter pegende ind mod printeren, og indsæt det i slæden.

7. Sænk forsigtigt låsehåndtaget til slæden, indtil det klikker på plads.

Sænkning af låsehåndtaget på slæden
  8. Installer de opsætningspatroner, der fulgte med det nye skrivehoved.

Bemærk:

Du skal installere blækpatronerne til opsætning, ellers opstår der en fejl på blækpatronen.

Sæt blækpatronen i dens farvekodede holder
  9. Læg et stykke almindeligt hvidt papir i papirbakken.

10. Luk dækslet til patronområdet, og følg derefter evt. instruktioner for at justere printeren, hvis du bliver bedt om.

Returnér de defekte dele til HP

Returnér de defekte dele til HP, eller aflevér dem til genbrug.

Gå til HP's produktreturnering og genbrug (på engelsk) for at få flere oplysninger.

1. Anbring det gamle skrivehoved sammen med de installerede blækpatroner i plastikemballagen.

Sådan anbringes det gamle skrivehoved og de gamle blækpatroner i emballagen
  2. Sæt plastikemballagen med de gamle dele, formularen, der blev leveret sammen med de nye dele, og et udskriftseksempel, der viser problemet (så vidt muligt), i den leverede og efterbetalte polstrede kuvert, og send derefter pakken med posten.

Sådan anbringes de gamle dele, formularen og udskriftseksemplet i posen