HP-printere – Den automatiske dokumentføder opsamler ikke papir eller fremfører for mange ark

Når du scanner eller kopierer, opsamler den automatiske dokumentføder (ADF) for mange ark papir eller fremfører ikke originalen. Fejlen "Ilæg originalen" eller "Dokumentføderopsamlingsfejl" vises muligvis.

Udfør følgende opgaver i den angivne rækkefølge. Brug printeren efter hver opgave for at se, om problemet er løst.

Rengør den automatiske dokumentføder (ADF)

Hvis printeren har en ADF, skal du rengøre den regelmæssigt for at undgå papirstop og problemer med udskriftskvalitet.

1. Anskaf en fnugfri klud og destilleret vand.

2. Fjern det oprindelige dokument fra ADF'en.

3. Sluk for printeren og tag derefter netledningen ud af stikkontakten.

4. Åbn dækslet på ADF'en.

Løft af dækslet på ADF'en
  5. Find papiropsamlingsvalserne og separationspuden inde i ADF'en.

ADF-papiropsamlingsvalser og -separationspude

Billedtekst

Beskrivelse

1.

Papiropsamlingsvalse

2.

Separationspude

6. Fugt en fnugfri klud let med filtreret eller destilleret vand, og pres eventuel overskydende væske ud af kluden.

7. Brug den fugtige klud til at rengøre papiropsamlingsvalserne og separationspuden.

8. Lad dækslet på ADF'en stå åbent i to minutter, så valserne og puden kan tørre.

9. Luk dækslet på ADF'en.

10. Tilslut strømkablet igen og tænd derefter for printeren.

Nulstil printeren

Nulstil printeren for at gendanne efter printerfejl.

1. Hvis printeren har et genopladeligt batteri, skal du fjerne det.

2. Træk netledningen ud af printeren, mens printeren er tændt.

3. Træk netledningen ud fra strømkilden.

4. Vent 60 sekunder.

5. Slut strømledningen til en stikkontakt og printeren igen.

Bemærk:

HP anbefaler, at du slutter printeren direkte til en stikkontakt.

6. Tænd for printeren for at fuldføre nulstillingen.

Udfør service på printeren

Udfør service eller udskift dit HP-produkt, hvis problemet fortsætter efter fuldførelse af alle de foregående trin.

Gå til Kontakt HP-kundesupport for at planlægge en reparation eller udskiftning. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, føres du til et lokalt servicecenter i dit område.

Hvis du vil bekræfte din garantistatus, skal du gå til HP's produktgarantitjek. Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter uden for garantien.