En meddelelse af typen "Indtast WPS-pinkode" vises under installation af HP-printer

En Indtast WPS-pinkode-meddelelse vises på computeren, før du kan afslutte opsætningen, men du kan ikke finde pinkoden.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har en WPS-pinkode til printeropsætning?

Find og Indtast WPS-pinkoden for at fuldføre printeropsætningen. Du har et kort tidsrum (90 sekunder for de fleste modeller) til at indtaste pinkoden, før den udløber.

Indtast pinkoden til din printer i Windows 10
  1. Når du bliver bedt om at angive en pinkode på computeren, skal du lede efter en pinkode på printerens kontrolpanel eller det informationsark, der blev udskrevet under opsætningen.

2. Indtast pinkoden, og vælg derefter Næste for at færdiggøre opsætningen.

3. Hvis pinkoden ikke virker, skal du gøre et af følgende: