• Oplysning

Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP ENVY x360 Convert 13-bd0016no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware

Produktnummer
3B0R6EA
Produktnavn
HP ENVY x360 Convert 13-bd0016no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (op til 4,7 GHz med Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB L3-cache, 4 kerner, 8 tråde)
Chipset
Intel® indbygget SoC
Hukommelse, standard
16 GB DDR4-2933 MHz RAM (indbygget)
Videografik
Intel® Iris® Xᵉ-grafikkort
Harddisk
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optisk drev
Optisk drev medfølger ikke
Skærm
33,8 cm (13,3") diagonalt, FHD (1920 x 1080), multitouch-kompatibel, IPS, glas fra kant til kant, meget smal kant, BrightView, Corning® Gorilla® Glass NBT™, 400 nits, 100% sRGB
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2 x 2) og Bluetooth® 5 (understøtter Gigabit-filoverførselshastigheder)
Udvidelsesstik
1 mikroSD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 Thunderbolt™ 4 med USB4™ Type-C® 40 Gbps signalhastighed (USB-strømforsyning, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps signalhastighed (HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A, 5 Gbps signalhastighed; 1 AC-smartpin; 1 kombineret hovedtelefon/mikrofon
Mindste produktmål (B x D x H)
30,65 x 19,46 x 1,64 cm
Vægt
1,32 kg
Strømforsyning
Vekselstrømsadapter på 65 W
Batteritype
3-cellers 51-Wh litiumionpolymer
Batterilevetid ved blandet brug
Op til 10 timer og 30 minutter
Batterilevetid ved afspilning af video
Op til 14 timer og 45 minutter
Webkamera
HP Wide Vision 720p HD-kamera med kameralukker og to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Lyd fra B&O; To højttalere; HP Audio Boost

Software

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Forudinstalleret software
ExpressVPN (30 dages gratis prøveversion); LastPass Premium (30 dages gratis prøveversion)
Software - Produktivitet & finans
1 måneds prøveperiode for nye Microsoft 365-kunder