• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

OMEN Laptop 15-ek1014no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware

Produktnummer
49L16EA
Produktnavn
OMEN Laptop 15-ek1014no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-10750H (basisfrekvens på 2,6 GHz, op til 5,0 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 12 MB L3-cache, 6 kerner)
Hukommelse, standard
16 GB DDR4-2933 MHz RAM (2 x 8 GB)
Videografik
NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Laptop GPU (8 GB dedikeret GDDR6-hukommelse)
Harddisk
1 TB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
Optisk drev
Optisk drev medfølger ikke
Skærm
39,6 cm (15,6") diagonalt, FHD (1920 x 1080), 300 Hz, 3 ms responstid, IPS, meget smal kant, refleksfri, 300 nits, 100 % sRGB
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® Wi-Fi CERTIFIED 6™ AX201 (2 x 2) og Bluetooth® 5 (understøtter Gigabit-filoverførselshastigheder)
Netværksinterface
Integreret 10/100/1000 GbE LAN
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 Thunderbolt™ 3 (40 Gbps signalhastighed) med SuperSpeed USB Type-C® 10 Gbps signalhastighed (DisplayPort™ 1.4, HP Sleep og Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps signalhastighed (HP Sleep og Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps signalhastighed; 1 HDMI 2.1; 1 mini DisplayPort™; 1 RJ-45; 1 AC smart ben; 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik
Mindste produktmål (B x D x H)
35,79 x 23,97 x 2,29 cm
Vægt
2,45 kg
Strømforsyning
200 W Smart-vekselstrømsadapter
Batteritype
6-cellers 70,9-Wh litiumionpolymer
Batterilevetid ved blandet brug
Op til 5 timer
Batterilevetid ved afspilning af video
Op til 6 timer
Webkamera
HP Wide Vision 720p HD-kamera med to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Lyd fra B&O; DTS:X® Ultra; To højttalere; HP Audio Boost

Software

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™; 1 månedes gratis prøveperiode på Adobe
Forudinstalleret software
ExpressVPN (30 dages gratis prøveversion); LastPass Premium (30 dages gratis prøveversion)
Software - Produktivitet & finans
1 måneds prøveperiode for nye Microsoft 365-kunder