• Oplysning

• Feedback

Produktspecifikationer for HP OfficeJet 8015e All-in-One Printer (228F9B)

Produktnavngivning

Modelnavn
HP OfficeJet 8015e All-in-One Printer
Produktnummer
228F9B

Hvad er inkluderet og tilbehør

Tilbehør
Ingen

Forbindelse

Porte
1 Trådløs 802.11a/b/g/n
Trådløs
Ja, indbygget Wi-Fi 802.11 b/g/n

Kopiering

Kopieringsindstillinger
Antal kopier; Tosidet; Lysere/mørkere; ID-kopi; Tilpasning af størrelse; Kvalitet; Papirformat; Papirtype; Sætvis; Margenskift; Beskæring; Kopier udskrift; Forbedringer
Farvekopifunktion
Ja
Maksimalt antal kopier
Op til 99 kopier
Indstillinger for Kopier formindsk/forstør
25 til 400%
Kopieringshastighed, sort-hvid (kladde, A4)
Op til 28 kopier/min.
Kopieringshastighed, sort (kladde, Letter)
Up to 28 cpm
Kopieringsopløsning
Op til 600 dpi

Miljøvenlig

Lydintensitet (aktiv, udskrivning)
6,5 B(A) (ved udskrivning af 15 sider/min.)
Lydtryk
61 dB(A) (udskrivning ved 17 sider/min.)
Luftfugtighed ved drift
20 til 80% relativ luftfugtighed
Anbefalet driftstemperaturinterval (Celsius)
15 til 32°C
Anbefalet driftstemperaturinterval (Fahrenheit)
59 to 90°F
Opbevaringstemperatur (Celsius)
-40 til 60°C
Opbevaringstemperatur (Fahrenheit)
-40 to 140°F

Hukommelse

Hukommelse, standard
256 MB
Hukommelse, maksimum
256 MB DDR3 SDRAM

Mobil udskrivning

Mobile udskrivningstjenester
Chrome OS; HP Smart app; Apple AirPrint™; Wi-Fi® Direct Printing; Mopria™ Certified

Netværk

Netværksprotokoller, understøttede
9100; LPR; SNMP; SLP; Internet Print Protocol (IPP); WS-Print; Trådløs forbindelse

Papirhåndtering

Papirkapacitet
Op til 225 ark
Standard i papirbakke (kort)
Op til 60 ark
Standard i papirbakke (kuverter)
Op til 10 ark
Udskriftsbakkens kapacitet
Op til 60 ark
Understøttede medieformater (metrisk)
A4, A5, A6, B5(JIS); Kort A4; Foto (13 x 18 cm, 10 x 15 cm); Konvolut (A2, C5, C6, DL)
Understøttede fotomedieformater (amerikansk standard)
Letter; Legal; Government Legal; Executive; Statement; 4 x 6 in; 5 x 7 in; 13 x 18 cm; 8 x 10 in; 10 x 15 cm; L; Photo 2L; Envelope( #10, Monarch, 5.5 bar); Card (4 x 6 in, 5 x 8 in)
Medieformater, brugerdefinerede (metrisk)
Bakke 1: 76,2 x 127 til 215,9 x 355,6 mm
Medieformater, brugerdefinerede (amerikansk standard)
Tray 1: 3 x 5 to 8.5 x 14 in
Medietyper
Almindeligt papir, HP-fotopapir, HP Matte Brochure eller Professional Paper, HP Matte Presentation Paper, HP Glossy Brochure eller Professional Paper, andet fotoinkjetpapir, andet mat inkjetpapir, andet blankt inkjetpapir, tykt almindeligt papir, let/genbrugspapir, almindeligt, HP Tri-fold-brochurepapir, blankt
Understøttet medievægt (metrisk)
60 til 105 g/m² (almindeligt papir); 220 til 280 g/m² (foto); 75 til 90 g/m² (konvolutter); 163 til 200 g/m² (kort)
Understøttet medievægt (amerikansk standard)
16 to 28 lb (plain paper); 60 to 75 lb (photo); 20 to 24 lb (envelope); 90 to 110 lb (card)
Udskrivning uden ramme
Ja, kun på fotopapir, 210 x 297 mm (A4)

Papirhåndtering - ADF

Automatisk dokumentfremførers kapacitet
Standard, 35 ark

Papirhåndtering - dupleksenhed

Medieformater, dupleks (amerikansk standard)
Letter; executive; Not supported for borderless photo

Fysiske mål

Maksimale mål (B x D x H, metrisk)
460 x 511,25 x 233 mm
Maksimale mål (B x D x H, amerikansk standard)
18.11 x 20.13 x 9.17 in
Vægt (metrisk)
8,2 kg
Vægt (amerikansk standard)
18.04 Ib

Strøm

Teknologi til energibesparelse
Planlægning Til og planlægning Fra
Strømforsyningstype
Indbygget universalstrømforsyning
Strømforsyning
Indgangsspænding: 100 til 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz
Strømforbrug
Up to 21 watts (printing), 5.80 watts (ready), 0.90 watts (sleep), 0.08 watts (manual-off)

Printerpatroner

Antal printpatroner
4 (1 for hver af sort, cyan, magenta, gul)

Udskrivningsspecifikationer

Udskrivningsteknologi
HP Thermal Inkjet
Dupleksudskrivning
Automatisk (standard)
Udskrivningshastighed (sort, kladde, Letter)
Up to 28 ppm
Udskrivningshastighed (farve, kladde, Letter)
Up to 24 ppm
Udskrivningshastighed, sort (ISO)
Op til 18 sider/min.
Udskrivningshastighed, farve (ISO)
Op til 10 sider/min.
Udskriftsopløsning (bedste)
1200 x 1200 gengivet dpi
Maksimalt udskrivningsområde (metrisk)
210 x 297 mm
Normeret forbrug pr. måned
Up to 20,000 pages
Printersprog
HP PCL3 GUI
Printerens avancerede softwarefunktioner
Retning: Stående/liggende; Udskriv på begge sider: Ingen/vend på den lange side/vend på den korte side; Siderækkefølge: Første til sidste/sidste til første; Sider pr. ark: 1, 2, 4, 6, 9, 16; Indstillinger for kvalitet: Kladde/normal/bedste; Genveje til udskrivning; Udskriv i gråtoner: Fra/gråtoner i høj kvalitet/kun sort blæk; Layout for sider pr. ark: Højre, derefter ned/ned, derefter højre/venstre, derefter ned/ned, derefter venstre; Udskrivning med maksimal dpi: Nej/ja; HP Real Life-teknologi: Fra/til; Brochure: Ingen/brochure-venstreindbinding/brochure-højreindbinding; Sider, der skal udskrives: Udskriv alle sider/udskriv kun ulige sider/udskriv kun lige sider; Udskrivning uden ramme: Fra/til; Siderammer: Fra/til

Lovpligtige specifikationer

Sikkerhed
IEC 60950-1:2005 (2nd Edition) Am1:2009 + Am2:2013/EN 60950-1:2006 + A11:2009 + A1:2010 + A12:2011 + A2:2013; IEC62368-1:2014 (2nd Edition)/EN62368-1:2014+A11:2017; UL 62368-1: 2nd Edition; German GS; Russia EAC
Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 32:2012/EN 55032:2012 Klasse B; CISPR 24:2010/EN 55024:2010; EN 61000-3-2:2014; EN 61000-3-3:2013; EN 301 489-1 (V2.1.1:2017), EN 301 489-17 (V3.1.1 2017)
Telekommunikationscertificeringer (fax)
ES 203 021-2, ES 203 021-3; Radio udstyr, direktiv 2014/53/EU

Scanning

Scanningsteknologi
CIS (Contact Image Sensor)
Scanningshastighed (normal)
Op til 8 sider/min. (200 ppi, sort-hvid), op til 3,5 sider/min., (200 ppi, farve)
Scanningsopløsning, hardware
Op til 1200 x 1200 dpi
Gråtoneniveauer
256
Bitdybde
24 bit
Maksimalt flatbed-scanningsformat (metrisk)
215,9 x 297 mm
Maksimalt flatbed-scanningsformat (amerikansk standard)
8.5 x 11.7 in
Maksimalt ADF-scanningsformat (metrisk)
127 x 127 mm
Maksimalt ADF-scanningsformat (amerikansk standard)
5 x 5 in
Maksimalt ADF-scanningsformat (metrisk)
215,9 x 355,6 mm
Maksimalt ADF-scanningsformat (amerikansk standard)
8.5 x 14 in
Twain-version
Version 2.1

Sikkerhed

Sikkerhedsstyring
SSL/TLS (HTTPS); IPP via TLS; WPA2-Enterprise; WPA2-Personal; Konfiguration af certificeringer; Kontrolpanellås; Adgangskodebeskyttelse for EWS; Deaktivering af ubrugt protokol og service; Signeret firmware; Administratorindstillinger

Systemkrav

Mindstekrav til system for Windows
Windows 10, 8, Windows 7 Service Pack 1 (SP1): 1 GHz 32-bit (x86)- eller 64-bit (x64)-processor, 2 GB ledig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer
Anbefalede systemkrav til Windows
Windows 10, 8, Windows 7 Service Pack 1 (SP1): 1 GHz 32-bit (x86)- eller 64-bit (x64)-processor, 2 GB ledig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer
Mindste systemkrav til Macintosh
OS X v10.11 El Capitan; macOS Sierra v10.12 (previously OS X); macOS High Sierra v10.13; macOS Mojave v10.14, OS v10.15 Catalina; 1.5 GB available hard disk space; Internet access
Anbefalede systemkrav for Macintosh
OS X v10.11 El Capitan; macOS Sierra v10.12 (previously OS X); macOS High Sierra v10.13; macOS Mojave v10.14, OS v10.15 Catalina; 1.5 GB available hard disk space; Internet access
Kompatible netværksoperativsystemer
Windows 10, 8, Windows 7 Service Pack 1 (SP1): 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, Internet connection, Internet Explorer. OS X v10.11 El Capitan; macOS Sierra v10.12 (previously OS X); macOS High Sierra v10.13; 1.5 GB available hard disk space; Internet access. Linux: for more information, see http://www.hplipopensource.com/hplip-web/index.html
Operativsystem (understøttet, note)
Windows XP og Windows Vista understøttes ikke