• Oplysning

• Feedback

HP ENVY Laptop 17-cg1019no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware

Produktnummer
2R2S5EA
Produktnavn
HP ENVY Laptop 17-cg1019no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (op til 4,7 GHz med Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB L3-cache og 4 kerner)
Chipset
Intel® indbygget SoC
Hukommelse, standard
16 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 8 GB)
Harddisk
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optisk drev
Optisk drev medfølger ikke
Skærm
43,9 cm (17,3") diagonalt, 4K UHD (3840 x 2160), IPS, glas fra kant til kant, 400 nits, 100 % Adobe RGB
Tastatur
Naturligt sølvfarvet tastatur i fuld størrelse med numerisk tastatur og bagbelysning
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2 x 2) og Bluetooth® 5 (understøtter Gigabit-filoverførselshastigheder)
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 SuperSpeed USB type-C® 10 Gbps signalhastighed (USB-strømforsyning, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep og Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps signalhastighed (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A, 5 Gbps signalhastighed; 1 HDMI 2.0; 1 AC-smartpin; 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik
Mindste produktmål (B x D x H)
39,9 x 25,9 x 1,93 cm
Vægt
Fra 2,73 kg
Strømforsyning
90 W Smart-vekselstrømsadapter
Batteritype
4-cellers litium-ionbatteri polymer på 55,67 Wh
Batterilevetid ved blandet brug
Bis zu 7 Stunden und 45 Minuten
Webkamera
HP Wide Vision 720p HD-kamera med kameralukker og to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Lyd fra B&O; To højttalere; HP Audio Boost

Software

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Forudinstalleret software
Netflix; ExpressVPN (30 dages gratis prøveversion); LastPass Premium (30 dages gratis prøveversion)
Software - Produktivitet & finans
1 måneds prøveperiode for nye Microsoft 365-kunder