• Oplysning

• Feedback

HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd1017no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware

Produktnummer
2H5Q7EA
Produktnavn
HP Pavilion Gaming Laptop 17-cd1017no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-10750H (basisfrekvens på 2,6 GHz, op til 5,0 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 12 MB L3-cache, 6 kerner)
Chipset
Intel® HM470
Hukommelse, standard
16 GB DDR4-2933 SDRAM (2 x 8 GB)
Harddisk
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optisk drev
Optisk drev medfølger ikke
Skærm
43,9 cm (17,3") diagonalt, FHD (1920 x 1080), 144 Hz, 7 ms responstid, IPS, refleksfri, 300 nits, 100 % sRGB
Tastatur
Spøgelseshvidt tastatur i fuld størrelse med numerisk tastatur og bagbelysning
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2 x 2) og Bluetooth® 5 (understøtter Gigabit-filoverførselshastigheder)
Netværksinterface
Integreret 10/100/1000 GbE LAN
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 SuperSpeed USB type-C® 10 Gbps signalhastighed (USB-strømforsyning, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep og Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps signalhastighed (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A, 5 Gbps signalhastighed; 1 HDMI 2.0; 1 RJ-45; 1 vekselstrøms smartpin; 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik
Mindste produktmål (B x D x H)
40,5 x 28,2 x 2,5 cm
Vægt
Vægt fra 2,75 kg
Strømforsyning
150 W Smart-vekselstrømsadapter
Batteritype
3-cellers 52,5-Wh litiumionpolymer
Batterilevetid ved blandet brug
Op til 6 timer og 15 minutter
Batterilevetid ved afspilning af video
Op til 7 timer og 15 minutter
Webkamera
HP Wide Vision 720p HD-kamera med to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Audio by B&O; Dual højtalere; HP Audio Boost 1.0

Software

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Support Assistant
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Forudinstalleret software
Netflix; ExpressVPN (30 dages gratis prøveversion); LastPass Premium (30 dages gratis prøveversion)
Software - Produktivitet & finans
1 måneds prøveperiode for nye Microsoft 365-kunder