HP Spectre x360 Laptop - 15-eb0017no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware

Produktnummer
1K1R8EA
Produktnavn
HP Spectre x360 Laptop - 15-eb0017no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-10510U (basisfrekvens på 1,8 GHz, op til 4,9 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 8 MB L3-cache, 4 kerner)
Hukommelse, standard
16 GB DDR4-2666 SDRAM (indbygget)
Videografik
NVIDIA® GeForce® MX330 (2 GB GDDR5 dedikeret)
Harddisk
1 TB Intel® PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optisk drev
Optisk drev medfølger ikke
Skærm
4K UHD, UWVA, BrightView-multiberøringsskærm på 39,6 cm (15,6") diagonalt, meget lille kant, AMOLED, glas fra kant til kant med refleksfri Corning® Gorilla® Glass NBT™, 400 nits, 100% DCI-P3 (3840 x 2160)
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2 x 2) og Bluetooth® 5 (understøtter Gigabit-filoverførselshastigheder)
Udvidelsesstik
1 mikroSD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 Thunderbolt™ 3 (40 Gbps signalhastighed) med SuperSpeed USB Type-C® 10 Gbps signalhastighed (USB-strømforsyningen, DisplayPort™ 1.2, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB type-C® 10 Gbps signalhastighed (USB-strømforsyning, DisplayPort™ 1.2, HP Sleep og Charge); 1 HDMI 2.0a; 1 SuperSpeed USB Type-A 10 Gbps signalhastighed (HP Sleep and Charge); 1 AC-smartpin; 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik
Mindste produktmål (B x D x H)
35,99 x 22,64 x 1,99 cm
Vægt
Fra 1,92 kg
Strømforsyning
135 W Smart-vekselstrømsadapter
Batteritype
6-cellers litium-ionbatteri polymer på 72,9 Wh
Batterilevetid ved blandet brug
Op til 8 timer og 15 minutter
Batterilevetid ved afspilning af video
Op til 9 timer og 30 minutter
Webkamera
HP TrueVision HD-kamera med IR-teknologi og to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Lyd fra Bang & Olufsen, 4 højttalere, HP Audio Boost 2.0

Software

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Command Center; HP JumpStart; HP Support Assistant
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Forudinstalleret software
Netflix; ExpressVPN (30 dages gratis prøveversion); LastPass Premium (30 dages gratis prøveversion)
Software - Produktivitet & finans
1 måneds prøveperiode for nye Microsoft 365-kunder