• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

Produktspecifikationer for HP DeskJet 4120 bredformat All-in-One-printer (3XV14B)

Produktnavngivning

Modelnavn
HP DeskJet 4120 bredformat All-in-One-printer
Produktnummer
3XV14B

Hvad er inkluderet og tilbehør

Kassens indhold
HP DeskJet 4120 All-in-One-printer; HP 305-opsætning, sort patron; HP 305-opsætning, patroner med tre farver; Lovgivningspjece; Opsætningsvejledning; Referencevejledning; Strømstik. Få oplysninger om blækvolumen og sidekapacitet på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Forbindelse

Porte
1 Hi-Speed-USB 2.0
Trådløs
Ja, indbygget Wi-Fi 802.11 b/g/n
Lagerenhed og understøttelse af direkte udskrivning
Understøtter ikke opbevaringsenheder

Kopiering

Kopieringsindstillinger
auto-forstørrelse
Farvekopifunktion
Ja
Maksimalt antal kopier
Op til 9 kopier
Kopieringsopløsning
Op til 300 x 300 dpi

Miljøvenlig

Lydintensitet (aktiv, udskrivning)
6,4 B(A)
Lydtryk
55 dB(A) (printing ved 5 sider/min.)
Luftfugtighed ved drift
20 til 80%, RH (ikke-kondenserende)
Luftfugtighed ved opbevaring
5 til 90%, RH (ikke-kondenserende)
Anbefalet driftstemperaturinterval (Celsius)
15 til 30°C
Opbevaringstemperatur (Celsius)
-40 til 60 °C
Miljømæssige specifikationer
Ingen

Fax

Faxfunktioner
Send mobil fax aktiveret (HP Smart-appfunktion); Mulighed for at tilføje filer fra filer eller fotos på din telefon; Kamerascanner eller printerscanner; Mulighed for nemt at tilføje forside og gemme forsideskabelonen; Adgang til faxoversigt for at se alle afsendte faxbeskeder og kladder. Mulighed for at redigere og gensende fax fra historik; Print nemt faxbekræftelse
Faxopløsning, sort (bedst)
Op til 150 x 150 dpi
Faxhukommelse
Ubegrænset lagerplads
Fax/telefontilstand understøttet
Nej
Faxoverførselshastighed (letter)
14,4 kbps
Bemærkning om faxafsendelseshastighed
Indstillet af udbyderen af faxtjenester

Hukommelse

Hukommelse, standard
86 MB
Hukommelse, maksimum
512 MB DDR1; 160 MB flash
Hukommelseskortkompatibilitet
Nej

Mobil udskrivning

Mobile udskrivningstjenester
HP Smart-app; Apple AirPrint™; Mopria™-certificeret

Netværk

Netværksprotokoller, understøttede
802.11a/b/g/n

Papirhåndtering

Papirkapacitet
Op til 60 ark
Standard i papirbakke (kort)
Op til 20 kort
Standard i papirbakke (kuverter)
Op til 5
Udskriftsbakkens kapacitet
Op til 25 ark
Understøttede medieformater (metrisk)
A4; B5; A6; DL-konvolut
Medietyper
Almindeligt papir, fotopapir, brochurepapir, konvolutter samt andet specialpapir til inkjet
Understøttet medievægt (metrisk)
A4: 60 til 90 g/m²; HP kuverter: 75 til 90 g/m²; HP kort: op til 200 g/m²; HP 10 x 15 cm fotopapir: op til 300 g/m².
Udskrivning uden ramme
Nej

Papirhåndtering - ADF

Automatisk dokumentfremførers kapacitet
Standard, 35 ark.

Fysiske mål

Maksimale mål (B x D x H, metrisk)
428 x 579 x 261 mm (udbakkeforlænger trukket helt ud)
Vægt (metrisk)
4,82 kg

Strøm

Strømforsyningstype
Intern
Strømforsyning
Indgangsspænding: 220 til 240 V vekselstrøm (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/- 3Hz)
Strømforbrug
1,0 W (dvale), 0,1 W (slukket), 0,1 W (automatisk slukket)

Printerpatroner

Antal printpatroner
2 (1 sort, 1 trefarvet)
Almindelige patroner
3YM61AE HP 305 Black Original Ink Cartridge (kapacitet på ~ 120 sider); 3YM62AE HP 305XL Black High-Yield Original Ink Cartridge (kapacitet på ~ 240 sider); 3YM60AE HP 305 Tri-Colour Original Ink Cartridge (kapacitet på ~ 100 sider); 3YM63AE HP 305XL Tri-Colour High-Yield Original Ink Cartridge (kapacitet på ~ 200 sider). Det faktiske sideantal varierer betydeligt afhængig af de udskrevne siders indhold samt andre faktorer. Få flere oplysninger på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Udskrivningsspecifikationer

Udskrivningsteknologi
HP termisk inkjet
Dupleksudskrivning
Manuel (med driversupport)
Udskrivningshastighed, sort (ISO)
Op til 8,5 sider/min.
Udskrivningshastighed, farve (ISO)
Op til 5,5 sider/min.
Udskriftsopløsning (bedste)
Op til 1200 x 1200 dpi-ækvivalent
Maksimalt udskrivningsområde (metrisk)
215 x 355 mm
Normeret forbrug pr. måned
Op til 1.000 sider
Printersprog
HP PCL 3 GUI; HP PCLm (HP Apps/UPD); URF (AirPrint)

Lovpligtige specifikationer

Sikkerhed
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2:2013, EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013, IEC 62368-1:2014, EN 62368-1:2014+A11:2017, EN 62479:2010, EN 62311:2008
Elektromagnetisk kompatibilitet
EN 55032:2015/CISPR 32:2015 Class B, EN 55024:2010/CISPR 24:2010, EN 55035:2017/CISPR 35:2016, EN 61000-3-2:2014/IEC 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013/IEC 61000-3-3:2013, EN 301 489-1 V2.1.1:2017, EN 301 489-17 V3.1.1:2017
Telekommunikationscertificeringer (fax)
Ikke relevant

Scanning

Scanningsteknologi
CIS (Contact Image Sensor)
Scanningshastighed (normal)
Ikke relevant
Scanningsopløsning, hardware
Op til 1200 x 1200 dpi
Gråtoneniveauer
256
Bitdybde
24 bit
Scanningsindstillinger (ADF)
Enkeltsidet
Maksimalt flatbed-scanningsformat (metrisk)
216 x 297 mm
Twain-version
Version 2.1

Systemkrav

Mindstekrav til system for Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bit (x86)- eller 64-bit (x64)-processor, 2 GB ledig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer.
Anbefalede systemkrav til Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bit (x86)- eller 64-bit (x64)-processor, 2 GB ledig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer.
Mindste systemkrav til Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (tidligere OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15, 2 GB ledig harddiskplads internetadgang.
Anbefalede systemkrav for Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (tidligere OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15
Kompatible netværksoperativsystemer
Windows 10, 7; MacOS Sierra v10.12 (tidligere OS X), macOS High Sierra v10.13, macOS Mojave v10.14, macOS Catalina v10.15

Garanti

Garanti
1 års begrænset hardwaregaranti. Garanti- og supportmulighederne varierer, afhængigt af produktet, landet og lokale lovkrav. På http://www.hp.com/support kan du læse mere om HP's prisbelønnede service og support i dit område.