• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Udskiftning af dele

At udskifte dele, når det er nødvendigt, er en hjælp til at sikre scanninger i høj kvalitet. Delene skal muligvis udskiftes, når der vises en besked om det i HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner), eller hvis scanneren ikke fungerer korrekt.
Sættet til udskiftning af valser indeholder følgende reservedele:
  • Opsamlingsvalser
  • Adskillelsesvalser
Sættet indeholder også detaljerede anvisninger på udskiftning af hver af disse dele.

Udskift rullesættet (2000 s2-, 3000 s4- og N4000 snw1-modeller)

Følgende emner beskriver, hvordan du udskifter rullesættet.
Udskift rullerne i følgende situationer:
  • Windows: Når dialogboksen Vedligeholdelse anbefales viser, at det er tid til udskiftning.
  • Hvis der er gentagne papirstop i scanneren.
bemærk:
HP anbefaler, at valserne udskiftes efter 100.000 scanninger.
Windows: HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner) kan give dig besked, når der er behov for at foretage eftersyn. Tidspunktet afhænger af en række forhold og kan ligge tidligere end angivet af det nævnte udskiftningsinterval.
bemærk:
Reservedelssættet til ruller er en forbrugsvare og er ikke omfattet af garanti eller standardserviceaftaler.

Udskiftning af opsamlingsvalsemodulet

Gør følgende for at udskifte valsemodulet:
  1. Tryk på Tænd/sluk-knappen for at slukke for scanneren, og træk derefter USB-kablet og ledningen til lysnettet ud af scanneren.
  2. Træk låsen fremad for at åbne låget til dokumentføderen.
    Åbn låget til dokumentføderen
  3. Løsn tappen på dækslet til opsamlingsvalsen
    Åbn valsedækslet
  4. Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet.
    Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet

Udskiftning af adskillelsesvalserne

Du kan udskifte adskillelsesvalserne ved at gøre følgende:
  1. Løsn tappen på dækslet til adskillelsesvalsen
    Åbn valsedækslet
  2. Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet.
    Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet
  3. Luk låget til dokumentføderen ved at trykke godt ned på begge sider af det samtidig.
  4. Tryk på Tænd/sluk-knappen for at tænde for scanneren.
  5. Windows: Opdater scannerens vedligeholdelseshistorik.
    1. Åbn HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner).
    2. Under Registrer udskiftning skal du klikke på Registrer og udskift for at registrere udskiftningen og opdatere oversigten over, hvornår valserne er blevet udskiftet.

Udskift rullesættet (5000 s5-, 7000 s3- og N7000 snw1-modeller)

Følgende emner beskriver, hvordan du udskifter rullesættet.
Udskift rullerne i følgende situationer:
  • Windows: Når dialogboksen Vedligeholdelse anbefales viser, at det er tid til udskiftning.
  • Hvis der er gentagne papirstop i scanneren.
bemærk:
HP anbefaler, at valserne udskiftes efter 100.000 scanninger.
Windows: HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner) kan give dig besked, når der er behov for at foretage eftersyn. Tidspunktet afhænger af en række forhold og kan ligge tidligere end angivet af det nævnte udskiftningsinterval.
bemærk:
Reservedelssættet til ruller er en forbrugsvare og er ikke omfattet af garanti eller standardserviceaftaler.

Udskiftning af opsamlingsvalsemodulet

Gør følgende for at udskifte valsemodulet:
  1. Tryk på Tænd/sluk-knappen for at slukke for scanneren, og træk derefter USB-kablet og ledningen til lysnettet ud af scanneren.
  2. Træk låsen fremad for at åbne låget til dokumentføderen.
    Åbn låget til dokumentføderen
  3. Løsn tappen på dækslet til opsamlingsvalsen
    Løsn tappen på dækslet til opsamlingsvalsen
  4. Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet.
    Fjern og udskift valserne

Udskiftning af adskillelsesvalserne

Du kan udskifte adskillelsesvalserne ved at gøre følgende:
  1. Løsn tappen på dækslet til adskillelsesvalsen
    Åbn valsedækslet
  2. Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet.
    Fjern og udskift valserne som beskrevet i den vejledning, der fulgte med reservedelssættet
  3. Luk låget til dokumentføderen ved at trykke godt ned på begge sider af det samtidig.
  4. Tryk på Tænd/sluk-knappen for at tænde for scanneren.
  5. Windows: Opdater scannerens vedligeholdelseshistorik.
    1. Åbn HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner).
    2. Under Registrer udskiftning skal du klikke på Registrer og udskift for at registrere udskiftningen og opdatere oversigten over, hvornår valserne er blevet udskiftet.