HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Bestilling af dele og tilbehør

Bestilling af dele og tilbehør

Vedligeholdelsesdelene i følgende tabel kan bestilles online.
Du kan bestille reservedele til scanneren gennem HP's websted for scannerreservedele på www.hp.com/buy/parts.
Sæt til udskiftning af valser
Vare
Beskrivelse
Varenummer
Sæt til udskiftning af valser
Reserveopsamlings- og adskillelsesvalser til 2000 s2-, 3000 s4- og N4000 snw1-modeller.
6FW06-60001
Sæt til udskiftning af valser
Reserveopsamlings- og adskillelsesvalser til 5000 s5-, 7000 s3- og N7000 snw1-modeller.
L2755-60001