HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Scannersoftware (macOS)

Produktet er kompatibelt med Apple AirScan-funktionen. Du kan scanne ved hjælp af Image Capture eller andre ICA-kompatible programmer uden at installere yderligere software.
For at få fuldt udbytte af alle funktioner på din scanner anbefaler HP, at du installerer den scanningsløsning, som leveres af HP, herunder HP Easy Scan og HP Utility.

HP Easy Scan

Scan dokumenter og fotos, og administrer scanningsgenveje.

HP Utility

Du kan bruge HP Utility, når scanneren er tilsluttet med et USB-kabel.
Ruden Maintenance (Vedligeholdelse) i HP Utility viser scannerbrug og vedligeholdelseshistorik og giver brugeren besked, når der skal iværksættes vedligeholdelse. Meddelelsen vises i HP Utility, når ruden Vedligeholdelse vælges.
Med HP Utility kan du konfigurere scanneren og tilknytte en arbejdsproces til knappen Scan på en Mac. HP Utility findes i mappen Programmer > HP.