HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Produktspecifikationer

Dette afsnit beskriver produktspecifikationerne.

Understøttede operativsystemer

De følgende oplysninger gælder for de scannerspecifikke Windows- og HP-scanningsdrivere til macOS samt til softwareinstallationsprogrammet.
Windows: Se softwareinstallationsbemærkningerne for yderligere oplysninger.
macOS: Mac-computere understøttes sammen med denne scanner. Download softwaren fra startsiden for produktsupport, og brug den derefter til at installere HP-scanningsdriveren.
  1. Gå til startsiden for produktsupport.
  2. Følg de angivne trin for at downloade scannersoftwaren.
Linux: Hvis du vil have oplysninger og scannerdrivere til Linux, skal du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
bemærk:
Hvis du ønsker en aktuel liste over understøttede operativsystemer, skal du gå til startsiden for produktsupport, hvor du finder HP's hjælp med alt inklusive til scanneren:
Minimumssystemkrav
Windows 10, 8.1, 7
macOS Catalina v10.15, macOS Mojave v10.14, macOS High Sierra v10.13
Mobilenheder, iOS, Android
  • 32-bit eller 64-bit
  • 2 GB ledig harddiskplads
  • Microsoft Internet Explorer
  • Internetforbindelse
  • USB-port
  • 2 GB ledig harddiskplads
  • Internetforbindelse
Routerforbindelse er ikke nødvendig

Produktets mål

Kontroller, at der nok plads til scanneren i dit scannermiljø.
Scannerdimensioner
Produktets mål
Model
1. Højde
2. Dybde
3. Bredde
Vægt
2000 s2-, 3000 s4- og N4000 snw1-modeller
154 mm
172 mm
300 mm
2,7 kg
5000 s5-, 7000 s3- og N7000 snw1-modeller
190 mm
198 mm
310 mm
4,0 kg

Strømforbrug, elektriske specifikationer og akustisk støj

Scanneren skal være i et miljø, der opfylder bestemte strømspecifikationer, for at fungere korrekt.
Se www.hp.com/support for at få aktuelle oplysninger.
Sørg for at slutte strømadapterens strømkabel til en stikkontakt med jordforbindelse.
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor produktet sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige produktet og gøre produktgarantien ugyldig.

Område for driftsmiljø

Gennemgå de anbefalede specifikationer for driftsmiljøet til din scanner.
Område for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
17,5° til 25°C
10 til 35 °C
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10-80 % relativ luftfugtighed
Højde
Ikke relevant
0 til 3048 m