HP Neverstop Laser 1000-printere - Opsætning af trådløs printer

Dette dokument gælder for HP Neverstop laser 1000w og 1001nw-printere.
Før du kan udskrive trådløst, skal du slutte printeren til det lokale trådløse netværk og din computer eller mobile enhed. Brug HP-softwaren til at vejlede dig gennem opsætningsprocessen.
  1. Hvis du vil bruge din printer på et trådløst netværk, skal du have følgende:
    • En kompatibel computer eller mobilenhed, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang
    • Et USB-kabel (skal muligvis bruges under installationen)
  2. Aktiver Bluetooth på din smartphone eller tablet med Android eller iOS for at opsætte den mobile enhed. Dette signal bruges til at finde printeren under opsætning.
  3. Placer printeren tæt ved computeren eller den mobile enhed og inden for rækkevidde af routeren.
  4. Sørg for, at printeren er tændt, har toner, og at der er papir i. For mere information bedes du gå til Førstegangs printeropsætning.
  5. Tryk på Trådløs knappen nede på printerens kontrolpanel, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil indikatoren for trådløs forbindelse blinker.
  6. Inden for to minutter skal du trykke på og slippe WPS (Wi-Fi Protected Setup)-knappen på din trådløse router og derefter vente i op til to minutter for at få forbindelse til printeren og routeren.
    Knappen Trådløs holder op med at blinke, når forbindelsen er etableret.
    bemærk:
    Hvis din router ikke har en WPS, skal du bruge HP Smart-appen til at etablere en forbindelse. Se, Hvad hvis min router ikke har en WPS-knap i Ofte stillede spørgsmål.
  7. Installer printersoftwaren.
    • Windows, Mac, Android og Apple iOS: Gå til 123.hp.com for at installere den anbefalede software. Følg vejledningen for at oprette forbindelse til din printer.
    • Chromebook: Gå til Udskrivning fra en Chromebook for at få vejledning om, hvordan du tilslutter og udskriver.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om tilslutning af din printer til et trådløst netværk.