Produktspecifikationer for HP Neverstop Laser MFP 1202nw (5HG93A)

Produktnavngivning

Modelnavn
HP Neverstop Laser MFP 1202nw
Produktnummer
5HG93A

Forbindelse

Trådløs
Ja

Kopiering

Kopieringsindstillinger
Antal kopier; Lysere/mørkere; Optimering; Papir
Maksimalt antal kopier
Op til 99 kopier
Indstillinger for Kopier formindsk/forstør
25 til 400%
Kopieringshastighed (sort-hvid, normal)
Op til 14 kopier/min.
Kopieringsopløsning
Up to 600 x 600 dpi (flatbed)

Miljøvenlig

Lydintensitet
6,5 B(A)
Luftfugtighed ved drift
30% til 70% relativ luftfugtighed
Anbefalet driftstemperaturinterval (Celsius)
17,5 til 25 °C
Opbevaringstemperatur (Celsius)
-20 til 40°C
Miljømæssige specifikationer
Kviksølvfri

Hukommelse

Hukommelse, standard
64 MB
Hukommelse, maksimum
64 MB

Mobil udskrivning

Bemærkning vedr. kompatibilitet for mobil udskrivning
Apple AirPrint: Mobile device must have AirPrint®. Wireless operations are compatible with 2.4 GHz operations only. Learn more at http://www.hp.com/go/mobileprinting; Google Cloud Print™ 2.0: Requires Google Cloud Print™ registration and Google account. Wireless operations are compatible with 2.4 GHz operations only. Learn more at http://www.hp.com/go/mobileprinting

Netværk

Netværksprotokoller, understøttede
TCP/IP: IPv4; IPv6; IP Direct Mode; LPD; SLP; Bonjour; WS-Discovery; BOOTP/DHCP/AutoIP; SNMP v 1/2/3; HTTP/HTTPS

Papirhåndtering

Papirkapacitet
Op til 150 ark
Udskriftsbakkens kapacitet
Op til 100 ark
Understøttede medieformater (metrisk)
A6; A5; A4; No.10 Env; C5 Env; DL Env; B5(JIS); Oficio 216 x 340; 105 x 148.5 mm to 216 x 356 mm
Medieformater, brugerdefinerede (metrisk)
105 x 148.5 mm to 216 x 356 mm
Medietyper
Plain paper; Heavy paper; Bond paper; Label; Light paper; Envelope
Understøttet medievægt (metrisk)
60 til 120 g/m²

Fysiske mål

Maksimale mål (B x D x H, metrisk)
380.5 x 385 x 521 mm

Strøm

Teknologi til energibesparelse
HP Auto-On/Auto-Off teknologi
Strømforsyningstype
Indbygget strømforsyning
Strømforsyning
220V - 240V nominal at +/-10% (min 198V, Max 264V), 50 - 60Hz nominal +/- 3Hz (min 47Hz, max 63Hz)

Printerpatroner

Antal printpatroner
1 Imaging Drum
Almindelige patroner
HP 143A Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2,500 pages); HP 143AD Dual pack Black Original Neverstop Laser Toner Reload Kit (2 x 2,500 pages); HP 144A Black Original Laser Imaging Drum (includes 5,000 pages of inbox toner, useful life of 20,000 pages)
Patroner - fodnote
Declared black toner page yield value in accordance with ISO/IEC 19752 and continuous printing. Actual yields vary considerably based on images printed and other factors. For details see http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies
Note vedr. SureSupply
HP SureSupply giver besked, når en patron er ved at være tom og hjælper dig med at købe en ny online eller gennem HP eller en forhandler. Få mere at vide på http://www.hp.com/go/SureSupply; fås kun sammen med originale HP-forbrugsvarer; Kræver internetadgang.

Udskrivningsspecifikationer

Udskrivningsteknologi
Laser
Dupleksudskrivning
Manuel (med driversupport)
Udskriftsopløsning (bedste)
Op til 600 x 600 x 2 dpi
Maksimalt udskrivningsområde (metrisk)
216 x 356 mm
Normeret forbrug pr. måned
Op til 20,000 sider
Printersprog
PCLmS; URF; PWG

Lovpligtige specifikationer

Energieffektivitet
ENERGY STAR®-mærket
Sikkerhed
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2 2013 (International); EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013 (EU); IEC/EN 60825-1:2014 (Class 1 Laser Product); EN 62479:2010/IEC 62749:2010; Low Voltage Directive 2006/95/EC with CE Mark (Europe); Other safety approvals as required by individual countries
Elektromagnetisk kompatibilitet
EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN 55024:2010, EN 55032:2012/AC:2013, ICES-003 Issue 5, CISPR 22:2008, CISPR 32:2012, other EMC approvals as required by individual countries.

Scanning

Avancerede scannerfunktioner
Nej
Scanningsopløsning, hardware
Op til 600 ppi
Gråtoneniveauer
256
Bitdybde
24 bit
Maksimalt flatbed-scanningsformat (metrisk)
216 x 297 mm
Twain-version
Version 2.1 (Windows 7 og nyere)

Systemkrav

Mindstekrav til system for Windows
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer
Mindste systemkrav til Macintosh
Apple®OS X EI Capitan (v10.11), macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra (v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required, USB
Kompatible netværksoperativsystemer
Windows® 10, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer; Apple®OS X EI Capitan (v10.11), macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra,(v10.13), 1.5 GB available hard disk space, Internet required; USB Linux (for more information, see https://www.developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing)
Operativsystem (understøttet, note)
Not supporting Windows® XP (64-bit) and Windows Vista® (64-bit); Not all "Compatible Operating Systems" are supported with in-box software; Full solution software available only for Windows 7 and newer; For Windows Server 2008 R2 64-bit, 2012 64-bit, 2012 R2 64-bit, 2016 64-bit only print driver is installed; Windows RT OS for Tablets (32/64-bit) uses a simplified HP print driver built into the RT OS; Linux systems use in-OS HPLIP software.