HP-printere - Meddelelse om blokeret systemmeddelelse vises (macOS)

Dette dokument gælder for HP-printere og macOS Mojave (10.14) og Catalina (10.15).
Når du installerer en HP-printerdriver, vises fejlmeddelelsen om blokeret systemudvidelse under installationen.
Fejlmeddelelse om blokering af systemudvidelse
Brug Apples indstillinger for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for at tillade, at de påkrævede udvidelser installeres, så printeren kan fungere korrekt.
  1. Åbn indstillingerne for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
    • Hvis fejlmeddelelsen vises, skal du klikke på Åbn sikkerhedsindstillinger.
      Klik på Åbn sikkerhedsindstillinger i meddelelsen om blokeret systemudvidelse
    • Hvis fejlmeddelelsen ikke vises, skal du åbne Apple-menuen og vælge Systemindstillinger og derefter klikke på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
      Klik på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger i Systemindstillinger
  2. Under fanen Generelt skal du klikke på Tillad ved siden af meddelelsen om, at HP Inc. blev forhindret i at blive indlæst.
    Klik på Tillad på fanen Generelt
  3. Hvis meddelelsen om ældre systemudvidelse vises, skal du klikke på OK.
    Klik OK på meddelelsen om ældre systemudvidelse
  4. Genstart computeren for at fuldføre installationen.