HP Smart Tank 500-printere - "E4"-fejl (Papirstop)

Dette dokument gælder for HP Smart Tank 500 og 508 All-in-One, Smart Tank 511, 514, 515, 517, 518 og 519 trådløse All-in-One og Smart Tank Plus 551, 555 og 559 trådløse All-in-One-printere.
Printeren med at indføre sider under et udskriftsjob, E4 vises på kontrolpanelet, og lampen Genoptag blinker.
bemærk:
Papirstop kan være sande eller falske. Printeren kan melde om papirstop, selvom der ikke er noget papirstop. De følgende trin gælder både for sande og falske papirstop.

Trin 1: Fjern alt fastklemt papir fra printeren

Der kan opstå papirstop flere forskellige steder i printeren. Hvis du ikke kan finde det fastsiddende papir i et område, skal du fortsætte til næste område, indtil du finder papirstoppet.
Hvis fejlen fortsætter, efter du har kontrolleret alle papirstier, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2: Rengør papirindføringsvalserne ved hjælp af et automatiseret værktøj

Der kan samle sig støv, papirfibre og papirstykker på papirfremføringsvalserne, hvor de kan være årsag til papirstop og papirfremføringsproblemer. Rens valserne via printerens kontrolpanel.
  1. Sluk for printeren.
  2. Fjern papirstakken fra papirbakken.
  3. Tryk og hold nede på Tænd/sluk-knappen , tryk tre gange på knappen Annuller, tryk derefter syv gange på knappen Farvekopi, og slip til sidst Tænd/sluk-knappen.
    Printeren tænder og renser papirvalsernes bane.
  4. Vent, indtil printeren stopper og er stille.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 3: Rengør papirindføringsvalserne manuelt

Brug en lang vatpind til at rengøre valserne inde i printeren.
  1. Sluk for printeren, og tag derefter lysnetledningen og alle andre kabler ud af stikket.
      vigitig advarsel:
    Du skal tage netledningen ud af stikkontakten, før du stikker hånden ind i printeren for at undgå risiko for skader eller elektrisk stød.
  2. Hæv papirbakken, og løft og hold papirbakkens skjold oppe.
      advarsel:
    Fjern ikke papirbakkens skjold. Papirbakkens skjold forhindrer fremmede rester i at falde ind i papirbanen og forårsage papirstop.
  3. Se ind i den åbne papirbakke, og find de grå papiropsamlingsvalser.
    Foto: papirindtagsruller
  4. Fugt en lang vatpind med destilleret vand, og klem overskydende vand væk.
  5. Pres vatpinden mod valserne, og rul dem opad med dine fingre. Fjern støv eller skidt med et passende tryk.
  6. Lad valserne tørre i 10 minutter.
  7. Sæt stikket og eventuelle andre kabler på plads igen bagpå printeren.
  8. Tænd for printeren.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 4: Nulstil printeren

Nogle gange meldes der stadig om papirstop, selvom der ikke sidder noget papir fast (falsk papirstop). Nulstil printeren, hvilket kan slette falske papirstopfejl, og prøv derefter at udskrive igen.
  1. Træk netledningen ud af printeren, mens printeren er tændt.
  2. Træk netledningen ud fra strømkilden.
  3. Vent 60 sekunder.
  4. Slut strømledningen til en stikkontakt og printeren igen.
    bemærk:
    HP anbefaler, at du slutter printeren direkte til en stikkontakt.
Prøv at udskrive. Hvis fejlen fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 5: Udfør service på printeren

Udfør service eller udskift dit HP-produkt, hvis problemet fortsætter efter fuldførelse af alle de foregående trin.
Gå til kontakt HP-kundesupport for at planlægge en reparation eller udskiftning. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, vil du blive ledt videre til et lokalt servicecenter i dit område.
For at bekræfte din garantistatus skal du gå til HP's produktgarantitjek. Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.