HP LaserJet Pro M304-M305, M404-M405, MFP M329, M428, M429 - Læg papir i bakke 2

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du lægger papir i bakke 2.

Ilæg papir i bakke 2

Denne bakke kan rumme op til 250 ark 75 g/m2 papir.
  advarsel:
Udskriv ikke konvolutter, etiketter eller ikke-understøttede papirformater fra bakke 2. Udskriv kun disse typer papir fra bakke 1.
  1. Træk bakken ud, og løft den lidt op for at fjerne den helt fra printeren.
    bemærk:
    Åbn ikke denne bakke, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirbreddestyrene ved at trykke justeringslåsen på venstre styr sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, der bruges.
    Figur : Juster papirbreddestyr
  3. Juster papirlængdestyret ved at trykke justeringslåsen sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Juster papirlængdestyret
  4. Læg papiret i bakken. Oplysninger om, hvordan du skal vende papiret, finder du i Papirretning for bakke 2.
    bemærk:
    Justér ikke papirstyrene for tæt op mod papirstakken. Justér dem efter indrykningshakkene eller markeringerne i bakken.
    bemærk:
    Justér papirstyrene til den rette størrelse, og undlad at overfylde bakken for at undgå papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatorerne for fuld bakke som vist i den forstørrede del af illustrationen.
    bemærk:
    Hvis bakken ikke er justeret korrekt, vises der muligvis en fejlmeddelelse under udskrivning, eller der kan opstå papirstop.
    Figur : Læg papir i
  5. Skub bakken helt ind i printeren.
    Figur : Luk bakken
  6. Start udskrivningsprocessen fra softwareprogrammet på computeren. Sørg for, at driveren er indstillet til den korrekte papirtype og -størrelse for det papir, der skal udskrives fra bakken.

Papirretning for bakke 2

Ved brug af papir, der kræver en bestemt papirretning, skal det ilægges i overensstemmelse med oplysningerne i følgende tabel.
Papirretning for bakke 2
Papirtype
Output
Sådan ilægges papir
Brevpapir eller fortrykt
1-sidet udskrivning
Forside nedad
Øverste kant imod bakkens forkant
Brevpapir eller fortrykt
2-sidet udskrivning
Forside opad
Øverste kant imod bakkens forkant