HP LaserJet Managed MFP E52645 - Udskiftning af tonerpatronerne

Udskrift tonerpatronen, hvis du modtager en meddelelse på printeren, eller hvis du har problemer med udskriftskvaliteten.

Oplysninger om patron

Denne printer angiver, når niveauet i tonerpatronen er lavt og meget lavt. Printerpatronens faktiske resterende levetid kan variere. Overvej at have en ekstra patron klar, så du kan installere den, når udskriftskvaliteten ikke længere er acceptabel.
Hvis du vil købe patroner, skal du kontakte din repræsentant for administreret service. Sørg for, at du kender produktets modelnummer, som vises på produktetiketten på bagsiden af printeren.
bemærk:
Højtydende tonerpatroner indeholder mere toner end standardpatroner, så der kan udskrives flere sider. Yderligere oplysninger finder du på adressen www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Tag ikke tonerpatronen ud af emballagen, før den skal udskiftes.
  advarsel:
Udsæt ikke tonerpatronen for lys i mere end nogle få minutter for at forhindre, at den bliver beskadiget. Dæk den grønne billedtromle til, hvis tonerpatronen skal fjernes fra printeren i en længere periode.
Følgende illustration vises tonerpatronens komponenter.
Tonerpatronens komponenter
    Figur : Tonerpatronens komponenter
  1. Hukommelseschip
  2. BilledtromleRør ikke ved billedtromlen. Fingeraftryk kan give problemer med udskriftskvaliteten.
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
bemærk:
Du finder oplysninger om genbrug af brugte tonerpatroner på æsken til tonerpatronen.

Fjern og udskift tonerpatronen

Følg disse trin for at udskifte printerens tonerpatron.
  1. Tryk på udløserknappen til topdækslet på venstre side af printeren.
    Figur : Tryk på udløserknappen
  2. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  3. Tag fat i håndtaget på den brugte tonerpatron, og træk den ud.
    Figur : Fjern tonerpatronen
  4. Tag den nye tonerpatron ud af den beskyttende skal ved at rive plastikstrimlen af og åbne pakken. Gem al emballage til genbrug af den brugte tonerpatron.
    Figur : Ny tonerpatron
  5. Juster tonerpatronen i forhold til åbningen, og skub den derefter ind i printeren.
    Figur : Installer tonerpatronen
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet
  7. Pak den brugte tonerpatron i den æske, som den nye patron blev leveret i. Se den vedlagte genbrugsvejledning for oplysninger om genbrug.
    I USA og Canada medfølger der en forudbetalt forsendelsesetiket i æsken. I andre lande/områder skal du gå til www.hp.com/recycle for at udskrive en forudbetalt forsendelsesetiket.
    Sæt den forudbetalte forsendelsesetiket på æsken, og returner den brugte patron til HP med henblik på genbrug.
    Figur : Genbrug den brugte patron