HP LaserJet Managed MFP E52645 - Bestil forbrugsvarer, tilbehør og reservedele

Se, hvordan du bestiller forbrugsvarer, tilbehør og reservedele til printeren.

Bestilling

Kontakt din repræsentant for administreret service for at bestille forbrugsvarer, dele og tilbehør til din printer.
Bestillingsmuligheder
Bestillingsmulighed
Oplysninger om bestilling
Bestilling af forbrugsvarer og papir
Hvis du vil købe forbrugsvarer, skal du kontakte din repræsentant for administreret service.
Sørg for, at du kender produktets modelnummer, som vises på produktetiketten på printerens bagdør.
Bestilling af ægte reservedele eller ekstraudstyr fra HP
Hvis du vil købe reservedele eller tilbehør, skal du kontakte din repræsentant for administreret service.
Bestilling via udbydere af tjenester eller support
Kontakt en autoriseret HP-tjeneste eller serviceudbyder.

Forbrugsvarer og ekstraudstyr

Find oplysninger om forbrugsvarer og tilbehør, der findes til printeren.
Forbrugsvarer
Vare
Beskrivelse
Varenummer
HP hæftepatrongenopfyldning
Ekstra hæftepatroner til printeren.
Q7432A
Tilbehør
Vare
Beskrivelse
Varenummer
HP LaserJet-papirbakke til 550 ark
550-arks papirfremfører (ekstraudstyr)
bemærk:
Printeren understøtter op til tre arkfødere til 1 x 550 ark papir, medmindre andre inputenheder er i brug.
F2A72A
HP LaserJet-printerstativ
Printerstativ (ekstraudstyr)
F2A73A
HP 1 GB DDR 3x32 144-Pin 800 MHz SODIMM
Valgfri DIMM til udvidelse af hukommelsen
E5K48A
HP Trusted Platform Module
Krypterer automatisk alle data, der passerer igennem printeren
F5S62A
HP Secure High-Performance-harddisk
Valgfri sikker HDD
B5L29A
HP LaserJet MFP Analog Fax Accessory 700
Faxtilbehør (ekstraudstyr) til dn-modellen
2EH31A
HP Jetdirect 2900nw-printerserver
Tilbehør til trådløs USB-printerserver
J8031A
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/trådløst tilbehør
Wi-Fi Direct-tilbehør til "touch"-udskrivning fra mobile enheder
3JN69A
Interne HP USB-porte
To interne USB-porte til tilslutning af tredjepartsenheder
B5L28A
HP Foreign Interface Harness
Port (ekstraudstyr) til tilslutning af tredjepartsenheder
B5L31A
HP Hjælp til handicappede-sæt
Hjælp til handicappede-sæt med klæbemiddel til knapper og et hjælpehåndtag til handicappede
2TD64A
HP USB-universalkortlæser
USB-nærhedskortlæser
X3D03A

Vedligeholdelse/forbrugsvarer med lang levetid

Find oplysninger om de forbrugsvarer til vedligeholdelse/lang levetid, der fås til printeren.
Vedligeholdelse/forbrugsvarer med lang levetid
Vedligeholdelses-/LLC-sæt
Varenummer
Anslået levetid1
HP 200 ADF-valseudskiftningssæt
B5L52A
50.000 sider*
1HP's specifikationer for vedligeholdelse af forbrugsvarer med lang levetid (LLC) er baseret på LLC-levetidstestforholdene nedenfor. Den faktiske individuelle levetid/ydelse under normal brug varierer afhængigt af forbrug, miljø, papir og andre faktorer. Den anslåede levetid er ikke en underforstået eller berettiget garanti.
*Forhold for LLC-levetidstesten
  • Udskriftsdistribution: 5 % jævnt fordelt på tværs af siden
  • Miljø: 17 til 25 °C, 30-70 % relativ luftfugtighed (RH)
  • Mediestørrelse: Letter/A4
  • Medievægt: 75 g/m2 almindeligt medie
  • Jobstørrelse: 4 sider
  • Indføring med kort kant (A3) (dvs. Legal-format)
Faktorer, der kan reducere levetiden i forhold til ovennævnte forhold:
  • Medier, der er smallere end Letter/A4-format (termisk opbremsning er lig med flere rotationer)
  • Papir, der er tungere end 75 g/m2 (kraftigere medier belaster printerkomponenterne mere)
  • Udskriftsjob mindre end 4 sider (mindre job betyder mere termisk vekslen og flere rotationer)

Dele til reparationer foretaget af kunden

Hvis du vil reducere reparationstiden, findes der reservedele til reparationer foretaget af kunderne (CSR – Customer Self-Repair) til mange HP LaserJet-printere.
Du kan finde flere oplysninger om CSR-programmet og fordelene på www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale HP-reservedele kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved at kontakte en HP-autoriseret service- og supportleverandør. Når du bestiller, skal du oplyse ét af følgende: varenummer, serienummer (findes på bagsiden af printeren), produktnummer eller printernavn.
  • Varer med betegnelsen Obligatorisk egenudskiftning skal installeres af kunden, medmindre du vil betale for, at en HP-servicemedarbejder udfører arbejdet. Support på stedet eller i forbindelse med returnering til lager indgår ikke i HP-printergarantien for disse dele.
  • Varer med angivelsen Valgfri egenudskiftning kan på din anmodning installeres gratis af HP's servicemedarbejdere, så længe garantien for printeren er gældende.
Reservedele
Vare
Beskrivelse
Muligheder for selvudskiftning
Varenummer
1 x papirfremføringsenhed til 550 ark
Udskiftningsenhed til 1 x 550 arkføder
Obligatorisk
F2A72A
Sikker harddisk
Ekstra harddisk
Obligatorisk
B5L29A
HP 1 GB DDR 3x32 144-Pin 800 MHz SODIMM
Nyt DIMM-hukommelse
Obligatorisk
E5K48A
HP Trusted Platform Module-sæt
Nyt Trusted Platform Module
Obligatorisk
F5S62A
HP Jetdirect 2900nw-printerserver
Ekstratilbehør til trådløs USB-printerserver
Obligatorisk
J8031A
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/trådløst tilbehør
Nyt Wi-Fi Direct-tilbehør til "touch"-udskrivning fra mobile enheder
Obligatorisk
3JN69A
Interne HP USB-porte
Ekstra interne USB-porte
Obligatorisk
B5L28A
HP LaserJet-tastaturskabelonsæt til forenklet kinesisk og traditionelt kinesisk (kun c-modeller)
Tastaturskabelon
Obligatorisk
A7W12A
HP LaserJet-tastaturskabelonsæt til svensk (kun c-modeller)
Tastaturskabelon
Obligatorisk
A7W14A