HP LaserJet Enterprise MFP M528, HP LaserJet Managed MFP E52645 - Afhjælpning af papirstop i udskriftsbakken (13.E1)

Afhjælpning af papirstop i udskriftsbakken - 13.E1

Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner i udskriftsbakken. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Hvis papir er synligt i udskriftsbakken, skal du tage fat i forkanten af papiret og fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir