OMEN by HP 15-dc1017no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware

Produktnummer
6LA92EA
Produktnavn
OMEN by HP 15-dc1017no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-8750H (basisfrekvens på 2,2 GHz, op til 4,1 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 9 MB cache, 6 kerner)
Chipset
Intel® HM370
Hukommelse, standard
32 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 16 GB)
Harddisk
  • 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • 1 TB 7200 o/min. SATA
Optisk drev
Optisk drev medfølger ikke
Skærm
Refleksfri FHD-skærm på 144 Hz IPS og 39,6 cm (15,6") diagonalt (1920 x 1080) med meget smalle kanter og WLED-bagbelysning
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® trådløs-AC 9560 802.11 b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® og Bluetooth® 5 (Gigabit-filoverførselshastigheder)
Netværksinterface
Integreret 10/100/1000 GbE LAN
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 USB 3.1 generation 2 Type-C™ med Thunderbolt™ 3 (40 Gb/s signalhastighed, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 3 USB 3.1 generation 1 Type-A; 1 RJ-45; 1 kombineret hovedtelefon/mikrofonstik; 1 mikrofon; 1 AC smart ben; 1 mini DisplayPort™
Vægt
2,41 kg
Strømforsyning
200-W vekselstrømsadapter
Batteritype
4-cellers 70-Wh litiumionpolymer
Webkamera
HP Wide Vision HD-kamera med to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Bang & Olufsen, to højtalere, HP Audio Boost, DTS Headphone:X™-understøttelse

Software

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant; OMEN Command Center
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Forudinstalleret software
Netflix
Software - Produktivitet & finans
En måneds prøveperiode for nye Microsoft Office 365-kunder