• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

OMEN by HP 15-dc1017no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware

Produktnummer
6LA92EA
Produktnavn
OMEN by HP 15-dc1017no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-8750H (basisfrekvens på 2,2 GHz, op til 4,1 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 9 MB cache, 6 kerner)
Chipset
Intel® HM370
Hukommelse, standard
32 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 16 GB)
Harddisk
  • 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • 1 TB 7200 o/min. SATA
Optisk drev
Optisk drev medfølger ikke
Skærm
Refleksfri FHD-skærm på 144 Hz IPS og 39,6 cm (15,6") diagonalt (1920 x 1080) med meget smalle kanter og WLED-bagbelysning
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® trådløs-AC 9560 802.11 b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® og Bluetooth® 5 (Gigabit-filoverførselshastigheder)
Netværksinterface
Integreret 10/100/1000 GbE LAN
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 USB 3.1 generation 2 Type-C™ med Thunderbolt™ 3 (40 Gb/s signalhastighed, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 3 USB 3.1 generation 1 Type-A; 1 RJ-45; 1 kombineret hovedtelefon/mikrofonstik; 1 mikrofon; 1 AC smart ben; 1 mini DisplayPort™
Vægt
2,41 kg
Strømforsyning
200-W vekselstrømsadapter
Batteritype
4-cellers 70-Wh litiumionpolymer
Webkamera
HP Wide Vision HD-kamera med to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Bang & Olufsen, to højtalere, HP Audio Boost, DTS Headphone:X™-understøttelse

Software

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant; OMEN Command Center
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Forudinstalleret software
Netflix
Software - Produktivitet & finans
En måneds prøveperiode for nye Microsoft Office 365-kunder