Pc'er fra HP - fejlfinding på en Bluetooth-forbindelse

Dette dokument gælder computere fra HP og Compaq med Windows og Bluetooth-tilslutning.
Hvis du ikke kan parre computeren med en Bluetooth-enhed, skal du gennemgå trinnene til at kontrollere for problemer med forbindelse eller driver.

Trin 1: Bekræft, at din computer har Bluetooth

Brug Enhedshåndtering til at bekræfte, om din computer understøtter Bluetooth.
  1. I Windows skal du søge efter og åbne Enhedshåndtering.
  2. I Enhedshåndtering skal du se efter Bluetooth eller Bluetooth-radioer på listen.
    • Hvis Bluetooth ikke vises, understøtter din computer det ikke.
    • Hvis Bluetooth vises, skal du fortsætte til næste trin.
      Bluetooth vises i Enhedshåndtering

Trin 2: Sørg for, at Bluetooth-signalet er tændt

Når Bluetooth-signalet er slukket, kan du ikke parre en eksisterende enhed, tilføje en ny enhed eller ændre Bluetooth-indstillinger.
  1. Åbn Enhedshåndtering, og klik derefter på pilen ved siden af Bluetooth eller Bluetooth-radioer.
    Klik på pilen ved siden af Bluetooth for at udvide listen
    • Hvis din enhed vises på listen, er Bluetooth-signalet tændt. Gå til næste trin.
    • Hvis din enhed ikke vises på listen, skal du højreklikke på Bluetooth-kortet, vælge Aktiver enhed, og derefter prøve at parre.
      Klik på Aktiver enhed for Bluetooth-kortet

Trin 3: Fjern eventuel trådløs interferens

Det trådløse Bluetooth-signal mellem din computer og enhed kan være for svagt til at oprette en god forbindelse.
Eksempel på ikke-trådløse produkter, som forstyrrer det trådløse signal
  1. Kontrollér, at enheden er tændt og synlig.
  2. Tjek og sluk Bluetooth på andre enheder, der ikke bruges.
  3. Flyt computeren og enheden tættere på hinanden, som regel inden for 10 meter (33 fod).
  4. Sørg for, at der ikke er nogen genstande mellem din computer og din enhed. Genstande som f.eks. tv'er, mikrobølgeovne, trådløse telefoner eller andre trådløse enheder kan svække Bluetooth-signaler.
  5. Prøv at parre.

Trin 4: Genstart enheden og computeren

Genstart af enheden og computeren kan løse eventuelle forbindelsesfejltilstande.
  1. Luk alle kørende programmer på din computer, og sluk derefter computeren.
  2. Sluk enheden.
  3. Tænd for computeren og enheden, og prøv derefter at parre.

Trin 5: Kontrollér indstillingerne for trådløs kommunikation

På computeren skal du sørge for, at indstillingerne for trådløs kommunikation tillader Bluetooth-forbindelse.
  1. Søg efter og åbn Flytilstand i Windows.
  2. Sørg for, at Flytilstand er slukket, og Wi-Fi og Bluetooth er tændt.
    bemærk:
    Flytilstand deaktiverer automatisk Wi-Fi og Bluetooth. Hvis du skal bruge Bluetooth i Flytilstand, kan du manuelt aktivere det igen.
    Sørg for, at Flytilstand er deaktiveret, og at Wi-Fi og Bluetooth er aktiveret
  3. Prøv at parre.

Trin 6: Søg efter en Bluetooth-driveropdatering

Hvis Bluetooth-driveren til din enhed er forældet, kan du opleve tilslutningsproblemer.
  1. Åbn Enhedshåndtering, og klik derefter på pilen ved siden af Bluetooth for at få vist de aktuelt installerede enheder.
    Eksempel på ikke-trådløse produkter, som forstyrrer det trådløse signal
  2. Højreklik på Bluetooth-enheden, og vælg derefter Opdater driver.
  3. På skærmen Opdater driver skal du vælge Søg automatisk efter opdateret driversoftware.
    • Hvis der ikke er nogen tilgængelig opdatering, skal du fortsætte til næste trin.
    • Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du opdatere driveren, og derefter prøve at parre.

Trin 7: Afinstaller Bluetooth-enheden, og par den derefter

Bluetooth-driveren til din enhed kan være i fejltilstand eller beskadiget. Afinstaller enheden ved hjælp af Enhedshåndtering, og par den derefter med computeren for at geninstallere driveren.
  1. Åbn Enhedshåndtering, og klik derefter på pilen ved siden af Bluetooth for at få vist de aktuelt installerede enheder.
    Eksempel på ikke-trådløse produkter, som forstyrrer det trådløse signal
  2. I Enhedshåndtering skal du højreklikke på den enhed, du forsøger at parre, og derefter klikke på Afinstaller enhed.
  3. På bekræftelsesskærmen skal du klikke på Afinstaller. Enheden fjernes fra listen.
  4. Genstart computeren for at nulstille eventuelle trådløse forbindelser.
  5. Prøv at parre.