HP LaserJet Pro MFP M329, M428-M429, M479 - Scan til en computer (Windows)

Indledning

Brug denne funktion til at scanne direkte til en computer fra printerens kontrolpanel. Denne funktion er kun tilgængelig for Windows.
Kontroller, at du allerede har installeret printersoftwaren, der anbefales af HP, før du scanner til en computer. Printeren og computeren skal være tilsluttet og tændt. Printersoftwaren skal køre, før du scanner.
Denne funktion er som standard slået fra. For at aktivere funktionen Scanning til computer, skal du gå til Opsætning af Scanning til Computer (Windows).

Scan til en computer (Windows)

1. Læg dokumentet på scannerglaspladen eller i dokumentføderen i henhold til indikatorerne på printeren.
  2. Tryk på ikonet for Scan på startskærmbilledet på kontrolpanelet.
  3. Stryg til højre, og tryk derefter på ikonet Computer.
  4. Vælg den computer, du vil scanne til.
  5. Bekræft, at Genvej til scanning er den indstilling, du vil bruge, eller tryk på Genvej til scanning for at vælge en anden scanningsindstilling.
  6. Hvis du bruger den automatiske dokumentføder (ADF) og din original er enkeltsidet, skal du trykke på venstre side af skyderen Original tosidet for at sætte den i positionen "Off".
  7. Tryk på ikonet Indstillinger for at vælge yderligere scanningsindstillinger.
  8. Tryk på Send eller Start scanning.