HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - opsætning af HP ePrint via e-mail

Indledning

HP ePrint via e-mail er en funktion, der er inkluderet i udvalgte HP-printermodeller, og som giver dig mulighed for at udskrive dokumenter eller fotos ved at sende dem direkte til den internettilsluttede HP-printer. Ingen printerdrivere eller apps er nødvendige. Du skal blot sende dokumenter fra enheden (bærbar computer, tablet, smartphone eller en anden e-mail-kompatibel enhed) via e-mail til en e-mailadresse, som printeren er tildelt.
Dette dokument beskriver, hvad der kræves, og hvordan du installerer og konfigurerer funktionen HP ePrint via e-mail.
Du kan finde oplysninger om andre måder at udskrive på under Trådløs udskrivning fra en bærbar computer, telefon eller tablet.

Kravene til printeren og enheden

Gennemgå følgende krav til brug af HP ePrint via e-mail:
  • Printeren skal have funktionen HP ePrint via e-mail. For at kontrollere, om din printermodel har denne funktion, skal du gå til Printere, der kan bruge mobile udskrivningsløsninger.
  • Printeren skal være tilsluttet et netværk med en aktiv internetforbindelse.
  • Mobilenheden eller den bærbare computer skal have funktioner til e-mail og internetadgang.
    bemærk:
    Selvom printeren skal have forbindelse til et netværk, for at du kan konfigurere eller bruge HP ePrint via e-mail, behøver en bærbar computer eller mobilenhed ikke at være sluttet til det samme netværk eller til printeren for at kunne sende udskriftsjob.

Kravene til e-mailprogrammer

Du kan bruge et af følgende e-mailprogrammer til at sende e-mails til printeren:
bemærk:
HP ePrint-serveren kan ikke acceptere e-mail-meddelelser, der er sendt fra private domæner.
  • Outlook 2013, 2010, 2007 og 2003
  • Hotmail eller MSN
  • Yahoo! Mail
  • Gmail
  • Apple Mail (iPhone, iPad, Macbook eller Macbook Pro)
  • BlackBerry e-mailklient
  • Nokia (Symbian) e-mailklient

Opsætning af HP ePrint via e-mail

Når du har kontrolleret kravene, skal du følge nedenstående fremgangsmåde for at konfigurere HP ePrint via e-mail.

Trin 1: Aktiver Web Services, og få printerens kravkode

Find din printertype blandt de muligheder, der er anført nedenfor, og følg derefter trinene for at aktivere Web Services og få printerens kravkode.

Trin 2: Opret en konto hos HP Connected

Du skal du registrere printeren hos HP Connected for at få den e-mailadresse, der er entydig for printeren. Denne e-mailadresse er påkrævet for at bruge ePrint via e-mail.
  1. Gå til HP Connected, og opret en konto.
  2. Sørg for at acceptere cookies for at fortsætte. Hvis du vil tilpasse cookie-indstillingerne før du accepterer, skal du vælge Cookie-indstillinger.
  3. Indtast printerens kravkode fra oplysningsarket eller skærmbilledet Opsætning af webtjenester i EWS, og vælg Tilføj.
  4. Der genereres automatisk en e-mailadresse, som vises oven over printerbilledet.
  5. Følg disse trin, hvis du ønsker at tilpasse e-mailadressen (valgfrit):
    1. Klik på + ved siden af ePrint-adresse i ePrint-indstillinger.
    2. Indtast et nyt præfiks for e-mailadressen (@hpeprint.com forbliver uændret), og vælg Send.
    3. HP LaserJet Pro-printere: For at få vist den opdaterede e-mailadresse skal du åbne Opsætning, åbne HP Web Services og derefter vælge Vis e-mailadresse.

Trin 3: Konfigurerer HP ePrint

Du kan administrere udskriftsjob, ændre udskriftsindstillingerne og justere sikkerhed med din nye HP Connected-konto.

Næste trin

Når du har tilpasset og konfigureret HP ePrint via e-mailfunktionen, skal du gå til følgende emner for at komme i gang og få mere at vide:
Udskrivning af HP ePrint via e-mail - Lær, hvordan du udskriver med HP ePrint via e-mail.
E-mailsikkerhed med HP ePrint via e-mail - Få mere at vide om de indbyggede sikkerhedsfunktioner og andre måder at beskytte din printer og dine udskriftsjob på.
Fejlfinding og løsning af problemer med HP ePrint via e-mail - Find hjælp til fejlmeddelelser og andre problemer.