HP LaserJet Managed MFP E62655-E62675, HP Color LaserJet Managed MFP E67560, E67660 - Konfigurer 900-arks hæftningspostkasse med 3 bakker (Flow-model)

Hæftningspostkassen kan hæfte dokumenter i de øverste venstre eller øverste højre hjørner, og den kan stable op til 900 ark papir i tre udskriftsbakker. Udskriftsbakkerne har tre konfigurationsmuligheder: stablertilstand, postkassetilstand eller funktionsseparatortilstand.

Konfigurer standardplaceringen for hæfteklammer

1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du navigere til programmet Indstillinger og derefter vælge ikonet Indstillinger.
  2. Åbn følgende menuer:
    1. Administrer hæfter/stabler
    2. Hæftning
  3. Vælg en placering af hæfteklammer fra listen med indstillinger, og tryk derefter på knappen Gem. Du kan vælge mellem følgende indstillinger:
    • Ingen: Ingen hæftning
    • Øverst venstre eller højre: Hvis papirretningen for dokumentet er stående, placeres hæfteklammen i øverste venstre hjørne af papirets korte kant. Hvis papirretningen for dokumentet er liggende, placeres hæfteklammen i øverste højre hjørne af papirets lange kant.
    • Øverst venstre: Hæfteklammen placeres i øverste venstre hjørne af papirets korte kant.
    • Øverst højre: Hæfteklammen placeres i øverste højre hjørne af papirets lange kant.
      Figur : Placering af hæfteklammer
    1. Øverste venstre hjørne af papirets korte kant.
    2. Øverste højre hjørne af papirets lange kant.

Konfigurer driftstilstanden

Brug denne fremgangsmåde til at konfigurere, hvordan printeren skal sortere job i udskriftsbakkerne.
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du navigere til programmet Indstillinger og derefter vælge ikonet Indstillinger.
  2. Åbn følgende menuer:
    1. Administrer hæfter/stabler
    2. Driftstilstand
  3. Vælg en tilstand fra listen med indstillinger, og vælg derefter knappen Gem. Følgende indstillinger er tilgængelige:
    • Postkasse: Printeren placerer job i forskellige bakker alt efter, hvem der har sendt dem.
    • Stabler: Printeren stabler job i bakkerne fra bund til top.
    • Funktionsseparator: Printeren placerer job i forskellige bakker alt efter printerfunktion, som f.eks. udskriftsjob, kopijob eller faxjob.
Hvis du vil konfigurere HP-printerdriveren til den valgte driftstilstand, skal du gøre følgende:
Windows® 10, 8.1 og 8
  1. Højreklik på Windows-ikonet i det nederste venstre hjørne af computerskærmen.
  2. Vælg Kontrolpanel. Under Hardware og lyd skal du vælge Vis enheder og printere.
  3. Højreklik på navnet på printeren, og vælg derefter Printeregenskaber.
  4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
  5. Vælg Opdater nu. Eller vælg Opdater nu på rullelisten ud for Automatisk konfiguration.
    bemærk:
    Nyere V4-drivere understøtter ikke funktionen Opdater nu. Gennemfør en af følgende fremgangsmåder for disse drivere:
    • Indstilling 1: Konfigurer manuelt driftstilstanden under Outputbakke til tilbehør, hvis den er angivet.
    • Indstilling 2: Stop og genstart printspooleren
      1. Klik på knappen Start (eller åbn et søgefelt).
      2. Indtast services.msc, og tryk derefter på tasten Enter.
      3. Højreklik på Printspooler på listen over tjenester, og vælg Stop.
      4. Højreklik på Printspooler igen, og vælg Start.
    • Indstilling 3: Luk og genstart computeren.
Windows® 7
  1. Kontroller, at printeren er tændt og forbundet til computeren eller et netværk.
  2. Åbn menuen Start i Windows®, og klik derefter på Enheder og printere.
  3. Højreklik på navnet på printeren, og vælg derefter Printeregenskaber.
  4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
  5. Vælg Opdater nu. Eller vælg Opdater nu på rullelisten ud for Automatisk konfiguration.
macOS
  1. Fra Apple-menuen skal du klikke på Systempræferencer.
  2. Vælg Udskriv og scan (eller Printere og scannere).
  3. Vælg printeren, og vælg derefter Indstillinger og forbrugsvarer. Vælg Driver.
  4. Konfigurer manuelt funktionen Tilbehørets udskriftstilstand, hvis den er tilgængelig. Eller, hvis den ikke er tilgængelig, kan driftstilstanden konfigureres ved udskrivningen.