HP Color LaserJet Managed E65150, E65160 - Printerspecifikationer

bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres. Se www.hp.com/support/colorljE65150 eller www.hp.com/support/colorljE65160, hvis du ønsker aktuelle oplysninger.

Tekniske specifikationer

Specifikationer for papirhåndtering
Funktioner til papirhåndtering
Model E65150dn
(Produktnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Produktnr. 3GY04A)
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Inkluderet
Inkluderet
Bakke 2 (kapacitet på 550 ark)
Inkluderet
Inkluderet
1 x 550-arks papirfremfører
bemærk:
Modellerne E65150dn og E65160dn understøtter op til to ekstra 1 x 550-arks arkfødere.
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
1 x 550-arks papirfremfører med stander
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
3 x 550-arks papirfremfører med stander
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Højkapacitetsmagasin (HCI)
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Automatisk dupleksudskrivning
Inkluderet
Inkluderet
Tilslutningsspecifikationer
Tilslutningsfunktioner
Model E65150dn
(Produktnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Produktnr. 3GY04A)
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Inkluderet
Inkluderet
Hi-Speed USB 2.0
Inkluderet
Inkluderet
Lettilgængelig USB-port til udskrivning uden en computer og til opgradering af firmwaren
Inkluderet
Inkluderet
Hardwareintegrationsstik til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder
Inkluderet
Inkluderet
Interne HP USB-porte
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 2900nw Print Server-tilbehør til trådløs forbindelse
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/trådløst tilbehør til udskrivning fra mobile enheder
bemærk:
Tilsluttet via holder til tilslutning af hardware eller af USB-porten på bagsiden. HP Jetdirect 3100w NFC/trådløst tilbehør kræver interne USB-porte fra HP.
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Printerspecifikationer
Printerfunktioner
Model E65150dn
(Produktnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Produktnr. 3GY04A)
Udskriver 50 sider pr. minut på papir i Letter-format og 47 sider pr. minut på papir i A4-format
Inkluderet
Inkluderet
Udskriver 60 sider pr. minut på papir i Letter-format og 56 sider pr. minut på papir i A4-format
Ikke under­støttet
Inkluderet
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Inkluderet
Inkluderet
Gem job i printerens hukommelse til udskrivning senere eller til privat udskrivning
Inkluderet
Inkluderet
Andre specifikationer
Andre funktioner
Model E65150dn
(Produktnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Produktnr. 3GY04A)
Hukommelse
1 GB basishukommelse
bemærk:
Basishukommelsen kan udvides til 2 GB ved at tilføje et DIMM-hukommelsesmodul.
Inkluderet
Inkluderet
Masselagring
FIPS140-certificeret harddisk på 500 GB
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Sikkerhed
HP Trusted Platform Module til kryptering af alle data, der passerer igennem printeren
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Kontrolpaneldisplay og indtastning
Berøringsfølsomt farvedisplay
Inkluderet
Inkluderet

Understøttede operativsystemer

Linux: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til Linux, skal du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts for at finde oplysninger og printerdrivere til UNIX®.
Følgende oplysninger gælder for printerspecifikke Windows HP PCL 6-printerdrivere, HP-printerdrivere til macOS samt for softwareinstallationsprogrammet.
Windows: Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for at installere HP-printerdriveren. Eller gå til supportwebstedet for denne printer: www.hp.com/support/colorljE65150 eller www.hp.com/support/colorljE65160 for at downloade printerdriveren eller softwareinstallationsprogrammet til installation af HP-printerdriveren.
macOS: Mac-computere understøttes sammen med denne printer. Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com/LaserJet eller fra siden Support til udskrivning, og brug derefter HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren.
  1. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
Understøttede operativsystemer og printerdrivere
Operativsystem
Printerdriver (til Windows eller installationsprogrammet på nettet til macOS)
Windows 7, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows 8.1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" version 4 installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" version 4 installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2016, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og brug den derefter til at installere printerdriveren.
bemærk:
Understøttede operativsystemer kan ændres.
bemærk:
Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå til www.hp.com/support/colorljE65150 eller www.hp.com/support/colorljE65160 med HP's komplette hjælp til printeren.
bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd. Klik på linkene under Yderligere oplysninger.
Minimumssystemkrav
Windows
macOS
  • Internetforbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 2 GB ledig harddiskplads
  • 1 GB RAM (32-bit) eller 2 GB RAM (64-bit)
  • Internet-forbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 1,5 GB ledig harddiskplads
bemærk:
Softwareinstallationsprogrammet til Windows installerer tjenesten HP Smart Device Agent Base. Filen fylder mindre end ca. 100 KB. Dens eneste funktion er at søge efter printere, der er forbundet via USB, hver time. Der indsamles ingen data. Hvis der bliver fundet en USB-printer, forsøger den at finde en JAMc-forekomst (JetAdvantage Management Connector) på netværket. Hvis der bliver fundet en JAMc, opgraderes HP Smart Device Agent Base på sikker vis til en komplet, smart enhedsagent fra JAMc, som derefter gør det muligt at medregne udskrevne sider på en MPS-konto (Managed Print Services). De driverspecifikke webpakker, der downloades til printeren fra hp.com og installeres via guiden Tilføj printer, installerer ikke denne tjeneste.
Hvis du vil fjerne tjenesten, skal du åbne Kontrolpanel, vælge Programmer eller Programmer og funktioner og derefter vælge Tilføj/fjern programmer eller Fjern et program og så fjerne tjenesten. Filnavnet er HPSmartDeviceAgentBase.

Printermål

Mål for dn-modellerne
Mål
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
Højde
482 mm
482 mm
Dybde
458 mm
770 mm
Bredde
510 mm
963 mm
Vægt
26,8 kg
Mål for 1 x 550-arks papirfremfører
Mål
Mål
Højde
130 mm
Dybde
Bakke lukket: 458 mm
Bakke åben: 770 mm
Bredde
Dæksel lukket: 510 mm
Dæksel åbent: 510 mm
Vægt
6,3 kg
Mål for printeren med en 1 x 550-arks papirfremfører
Mål
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
Højde
dn-modeller:640 mm
dn-modeller:640 mm
Dybde
458 mm
770 mm
Bredde
510 mm
963 mm
Vægt
33,1 kg
Mål for 1 x 550-arks papirfremfører med stander
Mål
Mål
Højde
450 mm
Dybde
Bakke lukket: 657 mm
Bakke åben: 948 mm
Bredde
Dæksel lukket: 657 mm
Dæksel åbent: 992 mm
Vægt
18,6 kg
Mål for printeren og 1 x 550-arks papirfremføreren med stander
Mål
Printer og tilbehør helt lukket
Printer og tilbehør helt åben(t)
Højde
932 mm
932 mm
Dybde
657 mm
948 mm
Bredde
657 mm
992 mm
Vægt
45,4 kg
Mål for 3 x 550-arks papirfremfører med stander
Mål
Mål
Højde
450 mm
Dybde
Bakke lukket: 657 mm
Bakke åben: 984 mm
Bredde
Dæksel lukket: 657 mm
Dæksel åbent: 992 mm
Vægt
22,7 kg
Mål for printeren og 3 x 550-arks papirfremføreren med stander
Mål
Printer og tilbehør helt lukket
Printer og tilbehør helt åben(t)
Højde
932 mm
932 mm
Dybde
657 mm
984 mm
Bredde
657 mm
992 mm
Vægt
49,5 kg
Dimensioner for højkapacitetsinputføderen (HCI) med stander
Mål
Mål
Højde
450 mm
Dybde
Bakke lukket: 657 mm
Bakke åben: 967 mm
Bredde
Dæksel lukket: 657 mm
Dæksel åbent: 992 mm
Vægt
25,2 kg
Dimensioner for printeren og højkapacitetsinputføderen(HCI) med stander
Mål
Printer og tilbehør helt lukket
Printer og tilbehør helt åben(t)
Højde
932 mm
932 mm
Dybde
657 mm
967 mm
Bredde
657 mm
992 mm
Vægt
52 kg

Område for driftsmiljø

Specifikationer for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
15° til 27°C
10° til 32,5°C
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10-80 % relativ luftfugtighed