HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Ilæg og udskriv på etiketter

Indledning

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du udskriver og ilægger etiketter.
Hvis du vil udskrive på ark med etiketter, skal du bruge bakke 2 eller en af bakkerne til 550 ark. Bakke 1 understøtter ikke etiketter.
Hvis du vil udskrive på etiketter ved hjælp af indstillingen Manuel indføring, skal du gøre følgende for at vælge de korrekte indstillinger i printerdriveren, og derefter ilægge etiketterne i bakken, når du sender udskriftsjobbet til printeren. Når du bruger manuel indføring, venter printeren med at udskrive jobbet, indtil den registrerer, at bakken er blevet åbnet.

Manuel indføring af etiketter

1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren på listen over printere, og klik derefter på knappen Egenskaber eller knappen Indstillinger for at åbne printerdriveren.
    bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
    bemærk:
    For at få adgang til disse funktioner fra en Windows 8- eller 8.1-startskærm skal du vælge Enheder, vælge Udskriv og derefter vælge printeren.
  3. Klik på fanen Papir/Kvalitet.
  4. Vælg det korrekte format til ark med etiketter i rullelisten Papirformat.
  5. Vælg Etiketter i rullelisten Papirtype.
  6. Vælg Manuel indføring i rullelisten Papirkilde.
    bemærk:
    Når du bruger manuel indføring, vil printeren udskrive fra bakken med det laveste nummer, der er konfigureret til det korrekte papirformat, så det er ikke nødvendigt at angive en bestemt bakke. Hvis bakke 2 for eksempel er konfigureret til etiketter, vil printeren udskrive fra bakke 2. Hvis bakke 3 er installeret og konfigureret til etiketter, men bakke 2 ikke er konfigureret til etiketter, vil printeren udskrive fra bakke 3.
  7. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber.
  8. Klik på knappen Udskriv i dialogboksen Udskriv for at udskrive jobbet.

Etiketretning

Bakke
Sådan ilægges etiketter
Bakke 2 og bakker til 550 ark
Forside opad
Øverste kant mod printerens højre side