HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Ilæg og udskriv på konvolutter

Indledning

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du ilægger og udskriver på konvolutter. Brug kun bakke 1 til at udskrive på konvolutter. Bakke 1 kan rumme op til 10 konvolutter.
Hvis du vil udskrive på konvolutter ved hjælp af indstillingen manuel indføring, skal du gøre følgende for at vælge de korrekte indstillinger i printerdriveren, og derefter ilægge konvolutterne i bakken, når du sender udskriftsjobbet til printeren.

Udskriv konvolutter

1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren på listen over printere, og klik derefter på knappen Egenskaber eller knappen Indstillinger for at åbne printerdriveren.
    bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
    bemærk:
    For at få adgang til disse funktioner fra en Windows 8- eller 8.1-startskærm skal du vælge Enheder, vælge Udskriv og derefter vælge printeren.
  3. Klik på fanen Papir/Kvalitet.
  4. Vælg det korrekte format til konvolutterne i rullelisten papirstørrelse.
  5. Vælg Konvolut i rullelisten Papirtype.
  6. Vælg Manuel indføring i rullelisten Papirkilde.
  7. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber.
  8. Klik på knappen OK i dialogboksen Udskriv for at udskrive jobbet.

Konvolutretning

Bakke
Konvolutformater
Sådan ilægger du papir
Bakke 1
Konvolut #9, Konvolut #10, Konvolut Monarch, Konvolut B5, Konvolut C5, Konvolut C6, Konvolut DL
Forside nedad
Øverste kant mod printerens forside