HP LaserJet Managed E60155, E60165, E60175 - Printervisninger

Printer set forfra

Figur : Printer set forfra
  1. Kontrolpanel til farveberøringsskærm
  2. Udskriftsbakke
  3. Udløserknap til patrondæksel (adgang til tonerpatron)
  4. Tænd/sluk-knap
  5. Patrondæksel og bakke 1
  6. Bakke 2
  7. Lettilgængelig USB-printerport
  8. Hardwareintegrationsstik (til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder)

Printer set bagfra

bemærk:
Printeren er vist uden tilsluttet tilbehør til færdigbehandling.
    Figur : Printer set bagfra
  1. Stik til sikkerhedslås af kabeltypen
  2. Processorplade (med interfaceporte)
  3. Strømtilslutning
  4. Etiket med serienummer og produktnummer
  5. Bagdæksel (adgang ved papirstop)

Interfaceporte

Figur : Interfaceporte
  1. USB-port for tilslutning af eksterne USB-enheder (denne port kan være dækket til)
  2. LAN (Local Area Network) Ethernet-netværksport (RJ-45)
  3. USB 2.0-højhastighedsprinterportFor nem adgang til USB-udskrivning skal du bruge USB-porten i nærheden af kontrolpanelet.

Visning af kontrolpanelet

Startskærmbilledet giver adgang til printerfunktionerne og angiver den aktuelle status for printeren.
Vend tilbage til startskærmbilledet ved at vælge knappen Hjem .
bemærk:
Find yderligere oplysninger om funktioner i printerens kontrolpanel ved at gå til www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175, vælge Brugervejledninger og derefter vælge Generel henvisning.
bemærk:
De funktioner, der vises på startskærmbilledet, kan variere alt efter printerkonfigurationen.
    Figur : Printerens kontrolpanel
  1. Knappen nulstil
  2. Knappen Log på eller Log af
  3. Knappen Oplysninger
  4. Knappen Hjælp
  5. Aktuel tid
  6. Programområde
  7. Skærmindikator for startside
  8. Knappen Hjem

Sådan bruges kontrolpanelet med berøringsskærm

Anvend følgende handlinger til at bruge printerens kontrolpanel med berøringsskærm.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Tryk
Tryk på et element på skærmen for at vælge elementet eller åbne den pågældende menu. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Tryk på ikonet Indstillinger for at åbne appen Indstillinger.
Stryg
Berør skærmen, og flyt din finger vandret for at rulle sidelæns på skærmen.
Stryg, indtil appen Indstillinger vises.
Rul
Berør skærmen, og flyt din finger lodret for at rulle op og ned på skærmen. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Rul igennem appen Indstillinger.