HP LaserJet Managed E60155, E60165, E60175 - Printerspecifikationer

bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres. Se www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175, hvis du ønsker aktuelle oplysninger.

Tekniske specifikationer

Specifikationer for papirhåndtering
Funktioner til papirhåndtering
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produktnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Inkluderet
Bakke 2 (kapacitet på 550 ark)
Inkluderet
1 x 550-arks papirfremfører
bemærk:
Modellerne E65150dn og E65160dn understøtter op til seks ekstra 1 x 550-arks arkfødere.
Ekstraudstyr
Højkapacitetsmagasin (HCI) til 2.100 ark
Ekstraudstyr
Automatisk dupleksudskrivning
Inkluderet
Konvolutføderkasette til udskrivning af op til 75 konvolutter
Ekstraudstyr
Bakke 2 forlængerdæksel til udskrivning på medier i Legal-format
Ekstraudstyr
Postkasse med 5 bakker og hæftemaskine
bemærk:
Når dette tilbehør føjes til standardudskriftsbakken, er den samlede kapacitet seks bakker og 1,300 ark.
Ekstraudstyr
Tilslutningsspecifikationer
Tilslutningsfunktioner
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produktnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Inkluderet
Hi-Speed USB 2.0
Inkluderet
Lettilgængelig USB-port til udskrivning uden en computer og til opgradering af firmwaren
Inkluderet
Hardwareintegrationsstik til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder
Inkluderet
Interne HP USB-porte
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 2900nw Print Server-tilbehør til trådløs forbindelse
Ekstraudstyr
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/trådløst tilbehør til udskrivning fra mobile enheder
bemærk:
Tilsluttet via holder til tilslutning af hardware eller af USB-porten på bagsiden. HP Jetdirect 3100w NFC/trådløst tilbehør kræver interne USB-porte fra HP.
Ekstraudstyr
Udskriftsspecifikationer
Udskriftsfunktioner
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produktnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Udskriver 52 sider pr. minut (ppm) på papir i A4-format og 55 ppm pr. minut på papir i Letter-format
E60155dn
Udskriver 61 sider i minuttet (ppm) på papir i A4-format og 65 ppm på papir i Letter-format
E60165dn
Udskriver 71 sider i minuttet (ppm) på papir i A4-format og 75 ppm på papir i Letter-format
E60175dn
Lettilgængelig USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Inkluderet
Andre specifikationer
Funktion
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produktnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Hukommelse: 512 MB-hukommelse, der kan udvides til 1,5 GB ved at tilføje et DIMM-hukommelsesmodul på 1 GB
Inkluderet
Hukommelse: HP Secure High-Performance-harddisk
Ekstraudstyr
Sikkerhed: HP Trusted Platform Module til kryptering af alle data, der passerer igennem printeren
Inkluderet
Kontrolpanel: ConstantView-kontrolpanel med farveberøringsskærm
Inkluderet

Understøttede operativsystemer

Linux: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til Linux, skal du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts for at finde oplysninger og printerdrivere til UNIX®.
Følgende oplysninger gælder for printerspecifikke Windows HP PCL 6-printerdrivere, HP-printerdrivere til macOS samt for softwareinstallationsprogrammet.
Windows: Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for at installere HP-printerdriveren. Eller gå til supportwebstedet for denne printer: www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175 for at downloade printerdriveren eller softwareinstallationsprogrammet til installation af HP-printerdriveren.
macOS: Mac-computere understøttes sammen med denne printer. Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com/LaserJet eller fra siden Support til udskrivning, og brug derefter HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren.
  1. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
Understøttede operativsystemer og printerdrivere
Operativsystem
Printerdriver (til Windows eller installationsprogrammet på nettet til macOS)
Windows 7, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL 6" installeres til dette operativsystem som en del af softwareinstallationen.
Windows 8.1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" version 4 installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver "HP PCL-6" version 4 installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
Windows Server 2016, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver PCL 6 er tilgængelig til download fra supportwebstedet for denne printer. Download driveren, og brug Microsoft-værktøjet Tilføj printer til at installere den.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og brug den derefter til at installere printerdriveren.
bemærk:
Understøttede operativsystemer kan ændres.
bemærk:
Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå til www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175 med HP's komplette hjælp til printeren.
bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd. Klik på linkene under Yderligere oplysninger.
Minimumssystemkrav
Windows
macOS
  • Internetforbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 2 GB ledig harddiskplads
  • 1 GB RAM (32-bit) eller 2 GB RAM (64-bit)
  • Internet-forbindelse
  • Dedikeret USB 1.1- eller 2.0-forbindelse eller en netværksforbindelse
  • 1,5 GB ledig harddiskplads
bemærk:
Softwareinstallationsprogrammet til Windows installerer tjenesten HP Smart Device Agent Base. Filen fylder mindre end ca. 100 KB. Dens eneste funktion er at søge efter printere, der er forbundet via USB, hver time. Der indsamles ingen data. Hvis der bliver fundet en USB-printer, forsøger den at finde en JAMc-forekomst (JetAdvantage Management Connector) på netværket. Hvis der bliver fundet en JAMc, opgraderes HP Smart Device Agent Base på sikker vis til en komplet, smart enhedsagent fra JAMc, som derefter gør det muligt at medregne udskrevne sider på en MPS-konto (Managed Print Services). De driverspecifikke webpakker, der downloades til printeren fra hp.com og installeres via guiden Tilføj printer, installerer ikke denne tjeneste.
Hvis du vil fjerne tjenesten, skal du åbne Kontrolpanel, vælge Programmer eller Programmer og funktioner og derefter vælge Tilføj/fjern programmer eller Fjern et program og så fjerne tjenesten. Filnavnet er HPSmartDeviceAgentBase.

Printermål

Mål for modellerne E60155dn, E60165dn og E60175dn
Mål
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
Højde
357 mm
433 mm
Dybde
466 mm
1.040 mm
Bredde
431 mm
431 mm
Vægt (med tonerpatron)
20,6 kg
Mål for 1 x 550-arks papirfremfører
Mål
Tilbehør helt lukket
Tilbehør helt åben
Højde
148 mm
148 mm
Dybde
466 mm
790 mm
Bredde
426 mm
426 mm
Vægt
5,7 kg
Mål for 2.100-arks højkapacitetsindføringsbakke (HCI) med fod
Mål
Tilbehør helt lukket
Tilbehør helt åben
Højde
341 mm
341 mm
Dybde
466 mm
864 mm
Bredde
426 mm
426 mm
Vægt
9,98 kg
Mål for konvolutføderen.
Mål
Tilbehør helt lukket
Tilbehør helt åben
Højde
148 mm
148 mm
Dybde
466 mm
790 mm
Bredde
426 mm
426 mm
Vægt
5,8 kg
Mål for postkassen med 5 bakker og hæftemaskine
Mål
Tilbehør helt lukket
Tilbehør helt åben
Højde
429 mm
429 mm
Dybde
504 mm
614 mm
Bredde
475 mm
511 mm
Vægt
11,3 kg

Driftsmiljø

Driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
15° til 25°C
10° til 32,5°C
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10-80% relativ luftfugtighed