HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - Ilæg og udskriv på konvolutter

Brug kun bakke 1 (multifunktionsbakke) til at udskrive på konvolutter. Bakke 2, bakke 3 og bakker til 2 x 520 ark (ekstraudstyr) kan ikke udskrive konvolutter. Bakke 1 (multifunktionsbakke) kan rumme op til 10 konvolutter.

Udskriv konvolutter

Hvis du vil udskrive på konvolutter ved hjælp af indstillingen Manuel indføring, skal du gøre følgende for at vælge de korrekte indstillinger i printerdriveren, og derefter ilægge konvolutterne i bakken, når du sender udskriftsjobbet til printeren.
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren på listen over printere, og klik derefter på knappen Egenskaber eller knappen Indstillinger for at åbne printerdriveren.
    bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
    bemærk:
    For at få adgang til disse funktioner fra en Windows 8- eller 8.1-startskærm skal du vælge Enheder, vælge Udskriv og derefter vælge printeren.
  3. Klik på fanen Papir/Kvalitet.
  4. Vælg det korrekte format til konvolutterne i rullelisten Papirstørrelse.
  5. Vælg Konvolut i rullelisten Papirtype.
  6. Vælg Manuel indføring i rullelisten Papirkilde.
  7. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber.
  8. Klik på knappen OK i dialogboksen Udskriv for at udskrive jobbet.

Konvolutretning

Konvolutter skal ilægges på en bestemt måde for at blive udskrevet korrekt.
Bakke
Konvolutformater
Sådan ilægges konvolutter
Bakke 1
Konvolut #9, Konvolut #10, Konvolut Monarch, Konvolut DL, Konvolut B5, Konvolut C5 (tegnebog), Konvolut C6
Forside nedad
Øverste kant mod printerens forside
Konvolut B5, Konvolut C5 (lommeformat)
Forside nedad
Nederste kant ind mod printeren, øverste flap åben